Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas keegi tahab tasuta linte?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas keegi tahab tasuta linte?

Annan tasuta ära 4 pappkastitäit ja ühe musta prügikotitäie vene makilinte muusikaga. 2 kasti ja kott umbes aastatest 1960-70, kaks kasti 1980ndad. Mis seal täpselt peal on ei tea ja ei hakka ka üle kuulama aga vanemad ilmselt mitte stuudio lindistused, osa on nn. kodune live. Uuemast võibolla mõni on stuudios tehtud ja need, millel kirjad peal on 80-ndate mainstream. Pilte ei tule.
    Kes tahab endale saada peab autoga liikuma, kuhugi Tallinna piires võin poolele teele vastu tuua.
    Annan sellel, kes suudab veenvalt põhjendada, et tal nendega midagi mõistlikku plaanis on või kes lihtsalt sümpaatne tundub.
    Palun sooviavaldused lisada siia teemasse avalikult, personaalseid sõnumeid ei arvesta.

Vs: Kas keegi tahab tasuta linte?

Kuidas pean sümpaatne olema, et 80date linte saada. ? Põhjus, mulle meeldivad 80dad ja Lindid :-)
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
      Annan tasuta ära 4 pappkastitäit ja ühe musta prügikotitäie vene makilinte muusikaga. 2 kasti ja kott umbes aastatest 1960-70, kaks kasti 1980ndad.
      Olen huvitatud kuni 1970 või natuke lisaks materjalist. Hea oleks, kui mingid eetrist võetud asjad ja ehk ka mõned teadustused vms peale jäänud. Isetegevus oleks ka teema.
      Tegelikult ei olegi tähtis omamine vaid võimalus läbi kuulata ja info välja sortida, kui seda seal on.
      Nii palju on olnud muusikat, mida hilisemas elus pole enam kordagi kuulnud.
      Seega pigem infomaan kui melomaan.
      "Dreams are nothing more than wishes
      and a wish is just a dream you wish to come true."

Comment

On tore, kui vanad asjad leiavad endale uue asjaliku peremehe, kes oskab ka ajalugu hinnata.
        Mul on elust kahjuks ka vastupidine näide, mis ei olegi väga haruldane:
        Mu ema vanemal õel olid maal näiteks hästi hoitud 2 vana vändaga grammofoni (üks statsionaarne ja teine kohver tüüpi) ja soliidne 78 kiirusega plaadikogu. Lisaks 3 vana raadiot, mis töötasid pappkestas suurte akude pealt jne. jne.
        Lapsepõlves lubas tädi mul vahel vänta keerata. Hiljem terasnõelu vahetada, mehhaanikat määrida ja korra arstisin isegi keerdvedru. Ka raadiotes sai akusid ja lampe vahetatud. Ilmselt tänu temale tekkis minus juba väga noorena huvi raadiotehnika ja elektroonika vastu
        Kuid pärast tädi surma (lapsi tal omal polnud) lammutasid järeltulijad asjad seibideks, vask läks kokkuostu, plaadid loobiti laiali (78 kiirusega plaadid pidid väga hästi lendama).
        Mul on nendest tädi hoole ja armastusega hoitud ja temale kallitest asjadest väga kahju - mitte nende kehvade tehniliste näitajate või turuhinna tõttu, vaid varajase lapsepõlve emotsionaalse väärtuse tõttu…

Comment

80-ndatel hakkasin intensiivsemalt muusikat kuulama. Noored on tavaliselt moodsad, seega ega minagi alla ei jäänud teistele. Nii, et eks need esimesed lindistatud soundid 80-nendatest mõju ikka eredamalt, kui ülejäänud kompott. Aga üldiselt pugeda ei oska ja ei taha kah. Peaasi, et lindid jõuaksid selle kätte, kes neid ka kuulata tahab.

Comment

Kas läinud ?

Mul just see probleem et lindid väsinud mis maal ja oleks väga tänulik paremate eksemplaride üle...

70-80 muusikat kuulan nii ise kui ka isa kelle juures makk ja kõlarid on.

Comment

Ei ole veel läinud. Ma ei kiirusta sellega eriti.
              See vanem osa on nii mahukas et ma ei tea mis seal on, enamus on ikka enne 70ndaid, osa peale ja mõni üksik ka 80.ndatest vajab uurimist ja kuulamist, kirjad ainult mõnel üksikul.
              Uuema osaga on üsna selge, mõne kuulasin üle, enamusel kirjad peal a la Yazoo 83 ja Donna Summer 83, ülejäänud on enamsati mingi "Best of x", tundub otse vinüülilt pärit olevat aga vinüülid on üsna väsinud olnud või on lint aja jooksul väsinud.

Comment

Ei kassette ma ei taha, see vanem osa on ikka rohkem ajalugu kui muusika nautlejale. Kui sa wigo neid kindlasti endale tahad pead midagi paremat välja mõtlema aga tegelikult ma tean, et sa neid ei taha.
                viimati muutis kasutaja moi; 02 m 2015, 19:36.

Comment

Mul on 400 litti muusikat kodus. Oleksin ka huvitatud neist.

Comment

Soovin makilinte marjapõllule lindude peletamiseks .
                    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Makilindid läheksid minu lintmakkide (ja lintide) kollektsiooni täiendamiseks.(mingit muud ilusat põhjendust ma kirjutada ei oska)
                      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Hea meelega tõmbaks koore maha (u.20 linti ) ja lõssi jagaks tasuta edasi
                        Ei taha kvantiteeti vaid kvaliteeti !

Comment

Võin oma soovist ka loobuda, kui just ei figureeri mõne lindi peal sõna #italo# . Võin ka ümberlindistamiseks laenata. Linti endal on, aga sisu, mis laksu alla ajaks, mitte. Metal ei huvita.Kas Eesti muusikat kah on ja toonast vene estraadi ?
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ei noh kuidas sa muidu nalja saad kui ise ei tee.

Uuemast pakist siis täpsemalt.
                            Italot seal vist ei ole, metalit ka ei ole peale paari loo best offi sees.
                            Mingit vene asja on ka kuna pärit on ta ühe venelase käest, kiri karbil näiteks "radio muzon".

Loobuda ei maksa kõik on arvesse võetavad soovid, välja arvatud lindude peletamiseks.
                            Varuge natuke kannatust.
                            viimati muutis kasutaja moi; 03 m 2015, 17:56.

Comment

Noooh.. ega ma ei mõelnudki tõsiselt uuemad andmekandjad on vähe sobivamad.
                              Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Working...
                              X