Teade

Collapse
No announcement yet.

Olimpi ja Revoxi surverull

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Olimpi ja Revoxi surverull

Minu arust peaks säherdune vidin Olimpidele ehk siis täpsemalt 004le sobima.
    Revox-online repariert und revidiert seit dem Jahr 2000 die Geräte der Firma Revox, die das Herz eines jeden Musikliebhabers höher schlagen lassen.…

Kas keegi vaidleb vastu ?
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Re: Olimpi ja Revoxi surverull

Ma täpselt ei mäleta, kui palju, aga mingi karva võrra on Revoxi rulli puks madalam (lühem) kui Olimp 003 oma, kunagi tundsin huvi, aga olen kirjavahetuse ära kaotanud. Vahe oli väike ja tõenäoliselt Revox sobiks, kuid ma ei vastuta .

Comment

Vs: Re: Olimpi ja Revoxi surverull

Mõõtsin üle. Olimp 005 surverull peaaegu uus, Revoxi oma täitsa uus.
      Tulemus: Revoxi rulli diameeter 26mm, Olimbil 25mm.
      Laiused on samad - 9mm.
      Vahetasin surverullid makkide vahel ära ja tulemuseks:
      Olimp töötas korralikult aga Revoxi (B77) jaoks oli Olimpi surverulli pronksosa veidi liiga paks ja kinnituskruvi pingutamisel ei käinud rull enam ringi.
      Pronksosa augu siseläbimõõt on sama.
      viimati muutis kasutaja Transvaalia; 16 m 2015, 22:17. Põhjus: Lisainfo

Comment

Esmalt postitatud Transvaalia poolt Vaata postitust
        ....
        Olimp töötas korralikult .
        Aitäh, see on peamine.

Vene foorumitest kunagi lugesin, et Olimpidele pidi suvaline A700 mehaanika detail sobima
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kui on konkreetne huvi mõne detaili teemal, siis saan makid kõrvuti tõsta ja mehhaanikat testiks omavahel vahetada - nii on kõige kindlam, et asjad sobivad Nii seest kui väljast on Revox A700 ja Olimp 004 väga sarnased.

Comment

Working...
          X