Teade

Collapse
No announcement yet.

Technics SL-B210

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Technics SL-B210

Tere, selline küsimus. Kas oskate soovitada sellele plaadimängijale head phonovõimendit? Ma tean, et see ei ole kõige parem mängija kuid siiski tahaks saada võimalikult head heli. Heli võimendab Denon AVR-X2000 ja kõlarid Wharfedale 121. Tänades Mihkel

Vs: Technics SL-B210

Milline peaks olema selle fonovõimendi hinnalagi ja kas teda peaks ka järgmisele mängijale jaguma?

Kas otsid valmistoodet või plaanid ka jootekolbi käiku lasta?

Comment

Eelistan valmis toodet ja hinnalagi võiks olla mingi 60€. Ma muidugi ei tea kas selle raha eest saab midagi head. Saan ka lihtsama jootmisega hakkama. Otsin nn. parimat hinna ja kvaliteedi suhet. Tänades Mihkel

Comment

Julgen arvata, et sobiks väga hästi http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Metal-...item1a04d76904
        Ei ole teoreetiline pakkumine- olen ise asja kuulnud. Pakun, et alla 60 euri on see täitsa tegija ja ka arvestades muid seadmeid, mida kirjeldasid, siis täpselt õige asi.

Comment

Tänan soovituse eest. Kas on ka võimalik kasutada näiteks Rassberry Pi2 koos helikaardiga? Vabandan kui see on väga võhiklik mõte. Mihkel

Comment

Pro-Ject Phono Box MM näib ka sinna hinnaklassi tüürivat:

.

Comment

Tänan, uurin veel natuke. Hinnavahe on üle 2*korra, peab uurima kas tasub ära. Aga suur tänu kõigile. Mihkel

Comment

Kui sa madalat hinda otsid, siis see

Vorverstärker für Plattenspieler mit magnetischem Abtastsystem (Nadel). Deshalb bedarf es dieses kleinen Vorverstärkers, der den Pegel des. aktuellen Vinyl-LP's für Ihren Plattenspieler! der an einem Verstärker (Stereoanlage) ohne Phonoeingang betrieben.

peaks veel odavam olema.

Probleem selles, et ainuke mõistlik asi, mida temaga teha saab, on jootekolb käiku lasta ja sisemus oluliselt ümber teha.
                Peale seda sai üsna hea heli kätte.

Comment

Ei, kindlasti ei otsi ma kõige odavamat. Ma soovin nagu me kõik korraliku aga mitte väga kallist. Sellele plaadimängijale pole ju mõtet osta 100-150 € fonovõimendit.

Comment

Plaadimängijat saab ju vahetada mõne aja pärast parema vastu, helipäid saab vahetada - järgmine kord jälle korrektorit osta ...

Comment

Jah eks see selline lõputu tee on. Mis Sinu valik oleks?

Comment

Minu valik oleks "visata õng vette ja vaadata, kas näkkab" ;-) s.t. panna siia ärifoorumisse ostusoov üles.
                        Tehingu eelduseks oleks kuulamisvõimalus (oma süsteemis) enne ostmist.

Hinnapiire võiks olla kaks erinevat - üks selliseke võimendile, millel puudub võimalus koormustakistusi ja -mahtuvusi seada, teine seadistatavale versioonile.

Inimestel vedeleb igasuguseid asju (minulgi on kaks liigset fonoastet, kuid üks mühiseb hirmsal kombel (võrreldes teistega) ja teine on välja laenatud.
                        Ning kindlasti leidub inimesi, kes soovivad olemasolevat fonoastet parema vastu vahetada, kuid ei viitsi vanale ostjat otsida.

Sinu pluss on veel see, et tekib variantide reaalse võrdlemise võimalus.

Comment

Hea idee. Ma olingi üllatanud, et fonovõimendeid ei ole eriti müügis. Mihkel

Comment

Working...
                          X