Kas keegi oskaks anda mõne vihje kus ma võiksin leida Cajus 110 skeemi.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Lintmaki skeem (sojuz 110)
Collapse
X
-
Vs: Lintmakki skeem
Ei hakanud uut teemat tegema, aga otsin Союз МК-110С-1 skeemi. Need, mis ma netist leidsin (110, 110C, 111) ei sobi, ehk siis otsin sellist, millel uslitel voizpoizvedenija ei ole väljakaid (VT1 ja VT2).
Viga seisneb selles, et väljundis on ainult foon, volüümi, madalate, kõrgete potesid keerates heli muutub natukese. Transid, dioodid kontrollitud, K157UD2 ja lüüdid vahetatud. Pinged OK. Millegipärast tundub, et viga on K547KP1Beedes.Kolakoguja
Comment
-
-15V ja +9V olid algusest peale OK. Nojah, eks see kolmas on tõesti nende transside asemel.
Edit.
Kui ühendasin lõppvõimu sisendi otsa DA2 (K547KP1B) 12 jala külge, kuulsin klappidest läbi müra vaikselt muusikat, kas K157UL1A läbi? Kas võib asendada K157UL1Bga?viimati muutis kasutaja pupsik46; 10 m 2009, 01:35.Kolakoguja
Comment
-
Vene lindikate elektroonika peaks omavahel üpris sarnane olema.
Otsi samast ajast igasugu 1. klassi pillide skeeme, nagu Снежеть, Ростов jne.
Ордита skeeme saad siit: http://www.daddario.pri.ee/el/Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment
-
Orbitad ei sobi, olen ka Ileti ja mingite teiste makkide skeemidega võrrelnud.
Vahetasin DA1, DA3 ja selle olematu K547KP1B ära, aga seis on ikka muutusetta.
Usilitel pridvaritelnõi sisendites on ka vaikus.
Väljundopaka väljundis on igatahes signaal olemas (jalad 13 ja 9) aga sealt läheb edasi signaal K547KP1Bsse kus ta kaob.viimati muutis kasutaja pupsik46; 10 m 2009, 21:03.Kolakoguja
Comment
Comment