Teade
Collapse
No announcement yet.
Huvitav Hitachi kassetikas
Collapse
X
-
Vs: Huvitav Hitachi kassetikas
Tolle aja kohta ülikeerukas masin. Direct Drive mootor. Pult on vajalik, et üldse juhtida saaks, Mode Controller on niisugune et töötab ainult puldi genereeritud juhtkäskudega.
Tõelise fanati masin, ma annan au meestele kes tegelevad siin Elektroonika Ta1 lindikaga, see Hitachi on ainult samasugustele meestele. Ülejäänud on tõesti vaid vandaalid selle masina suhtes.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
-
Vaatasin... samas mõtlen, kes olid tollal sellise maki sihtgrupp. Eriti mõtlen just ülepingutatud juhtsüsteemile.
Head heli saab ka lihtsamate vahenditega.
Võrdluseks (ka täielikult haige riistapuu)
http://www.hifiengine.com/manual_lib...s-9900us.shtml.
Jälgin oksjonit. Ei, see pill pole minu j(vandaali )aoks, ma läheks kohe "kirvega" kallale ja paneks asja tööle ilma puldita (või siis suvalise puldiga). Aga mis kasu sellest .
Mis Elektroonika TA1 puutub, siis sai see spetsiaalselt soetatud, kuna Olimp 005 oli lihtsalt nii ebamugava konstruiga, et sellega teha loomkatseid täiusliku lintmaki suunas. Sellel vaheta, nagu arvutis kaarteElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust... paneks asja tööle ilma puldita (või siis suvalise puldiga).
Meistrile pole see muidugi probleem.
Comment
-
Vaatasin skeemi ja aus vastus oleks - mina teeks väiksemagi rikke korral digiosas asja ümber kaasaegsele mikrokontrollerile . Kusjuures seal sees on juba midagi ,mis seda meenutab ,olemas.
Samas, kuna sellel asjal peale välimuse ja kunagi ammu olnud headele parameetrite mitte midagi muud ei ole, sobiks see vast vaid kollektsionäärile.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustkuna sellel asjal peale välimuse ja kunagi ammu olnud headele parameetrite mitte midagi muud ei ole, sobiks see vast vaid kollektsionäärile.
Comment
-
Seda nüüd küll. Samas on samaväärset mehaanikat võtta tunduvalt inetumatelt vidinatelt.
Ja teiseks on suht normaalseid kassetikaid võilevahinnaga saada.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Mul ühel tuttaval oli selline makk. Ta oli hea tollal, kui kasutati normaal, ferrokroom, kroom ja metall lindiga kassette. Lisaks oli sadu firmasid, mis tootsid erinevate omadustega linte. Päris tihti olid ka sama firma erinevatel partiidel erinevad omadused. Eks selleks olidki makil sellised funktsioonid:
Auto Bias Calibration
Auto Equalizer Calibration
Auto Level Calibration
Tape Calibration Memory Store
Comment
Comment