Teade

Collapse
No announcement yet.

Mõõtelintide tellimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mõõtelintide tellimine

Selge, proovin.

10dB suurem tundlikkus on küll nüüd päris ulme. Äkki tõesti lindi ülekoormustaluvus eriliselt suureks aetud. Kusagilt lugesin uute lintide kohta, et need olevat eriliselt tundlikuks aetud.
    Signaali/müra, ehk dünaamilise ulatust silmas pidades muidugi hea mõte.

Muhu saan ära loomulikult, taasesituse tagasiside takistid ammu muudetud ja madalate/kõrgete korrektsioonile multiturn potekad pandud (mida olen ammu tahtnud teha).
    Oli lihtsalt mõte, et ehk on parem jätta, ei peaks salvestusel nii palju paisutama 32Hz+.
    Ma vähemalt eeldan, et see suhteliselt suur langus madalate osas ikka on monokristall ferriidi eripära, mitte mingi elektroonika viga...
    Pole veel kohanud testlindi taasesituse graafikut E003 puhul, kõik seni leitud on salvestus/taasesitus graafikud, mis pole kuigi informatiivsed.

Click image for larger version

Name:	E003_amps_2017.jpg
Views:	1
Size:	175,8 KB
ID:	869898

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
    Mina kasutasin vana Adobe Auditioni versiooni 1.2
    Saab www.oldversion.com lehelt.
    Sealt saab menüüst valida nii spektri kui ka faasi.
    Lihtsam Sul endal vaadata:

13'57 - 153MB
    Auzentech X-Meridian 7.1 2G sisendi tundlikkus on 540mV korral ainult -15dB
    On olnud mõte isegi lineaarne võimendi kunagi vahele ehitada...
    viimati muutis kasutaja Scott; 11 m 2017, 09:33. Põhjus: 2 kokku

Comment

Vs: Re: Vs: Mõõtelintide tellimine

Sinu pilt on minu omast veidi saledam. Faasi kohta tähelepanek, et Sul on see veel hullem kui minul. Ega mingi konde kuskil läbi ei ole .?
      Minu faas sagedusel 63 Hz

Name:	_faas_martinjott_63Hz.jpg
Size:	91,2 KB
ID:	869899

Sebastiani faas, sama sagedus

Name:	_faas_sebastian_63Hz.jpg
Size:	96,5 KB
ID:	869900

Kõrgematel läheb asi mõlemil kapitaalselt metsa. Proovin homme faasi järgi Elektroonikal päid keerata. Täna sain kogemuse, et piisab vaid häästi vähesest, et faas muutuks tunduvalt. Sestap vastandfaasi välitimiseks on hea kasutada madalamat sagedust.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kõrgematel läheb asi mõlemil kapitaalselt metsa. Proovin homme faasi järgi Elektroonikal päid keerata. Täna sain kogemuse, et piisab vaid häästi vähesest, et faas muutuks tunduvalt. Sestap vastandfaasi välitimiseks on hea kasutada madalamat sagedust.
        Keerasin pea faasi järgi 1KHz ja 10kHz paika, enam-vähem.
        Tõesti, väga vähesest piisab, kruvi keere võiks olla peenem. See aga ei lahendanud probleemi madalas osas. 32Hz-125Hz peal on X-Y faasinihe endiselt nagu pildilgi, kõrgematel sagedustel läheb aga paika ja jääb lõpuni nii.
        Vastandfaasi kanaleid ei lasknud, seda AudioTester'i ossiga võis reaalajas kontrollida, aga faasid kõiguvad omavahel pidevalt. Isegi korra "stop" ja siis "play" muudab kohe faasinihet.
        Ma kipun arvama, et faasinihke järgi pole mõtet väga vaeva näha, sest kes ütleb, et helipea pilud on üldse ühel joonel.
        Kõrgel sagedusel läheb asi väga mikromeetrite peale ja eks tolle aja "täppistööd" ole makis igal pool näha..

Võimalik, et mõni el.lüüt ei anna kusagil ühendust. Trükkplaadid suht nõmedalt tehtud, kui detaili jalg läbi plaadi ei lähe, siis võib kusagil katkestus olla - läbiviigud ju (osaliselt?) puuduvad.
        viimati muutis kasutaja sebastian; 11 m 2017, 00:19.

Comment

Mina kasutasin vana Adobe Auditioni versiooni 1.2
          Saab www.oldversion.com lehelt.
          Seal lehel on ka teisi sama programmi versioone - kas sellel 1.2-l on mingeid eeliseid teiste versioonide ees või on see sul lihtsalt kasutusse jäänud?

Comment

Kunagi sai torrentist või kuskilt tiritud vingem. Ei meeldinud. Ehk kui aus olla, siis on lihtsalt kasutusse jäänud. Teeb kõike,mis vaja.
            Nagu ka 10+ aastat sama väline helikaart.

Faasinihkest. Tõesti sain ka Elektroonikal paika. Nii vähe on vaja. Samas amplituudis muutust ei toimunud.
            Samas , peaks mingi aja pärast uuesti faasi mõõtma, huvitav,kas vajub ära.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Postitaks siia ühe vihje:

Selgituseks nii palju, et ei oma müüjaga mingit seost.

Comment

Working...
              X