Aastaid tagasi kauplesin vanaemalt välja ja mõned korrad olen raadiot kuulanud kuid valdava osa seisnud.
Esipanelil onkirjas KUBA ja Stereo Sees on plaadikas kuhu käib 10 viüüli korraga sisse.Tagant uurides on kirjad :
POWER CONSUMPTION 75w
Pow1 Amp
heating 6Amp
catode 0,08Amp.
2 auku kirjaga stereo external loud speakers
1 sisend ja 1 väljund
Kui kõhtu piiluda on lambid ja palju tolmu, all on 4 kõlari elementi
Kirjas veel Stereo Radiogramm "Limone"
export chassis 611k
Tagapaneelil ka kiri: Made in western Germany ja sees juppidel made in USA.
Selle tõi eestisse mu kadunud vanatädi aga ma ei teagi kas usast või saksamaalt sest elas mõlemas riigis. 110v pealt töötab....mul miski trafo vahel.
Mingit aastaarvu ma kahjuks leidnud pole
FM raadio ilusti originaalis olemas.
Kõik tuttavad kiidavad head soundi ja mina poolkurt tunnen kah et midagi on justkui mõnusam aga tahaks teda tegelt veel paremini mängima panna.
Vead: Kõiki raadiojaamu "ei saa kätte" sky plussi mängib hästi, star fmi mitte jne (Tartus)
ON/OFF pööratav nupp katki ja väljalülitamiseks tuleb seinakontaktist eemaldada
Vinüülimängija nõelamured (See on 180 kraadi keeratav ja LP osa on vist täitsa katki....78 oli kaa 3-4 millimeetrit kõver...painutasin sirgeks ja üht plaati mängib hästi kuid teisi mitte. Tõin poest ka 4 värskemat plaati kuid sama mure....jookseb diagonaalis üle plaadi lõppu. Kas kasutan valet "formaati" ? Kas oleks mõistlik sinna ehitada või lasta ehitada kaasaegne nõel? Ma tahaks plaate juurde osta ja neid kuulata kuid ka hoida....
Probleem plaatidega: https://www.upload.ee/files/7591052/VIDEO0064.mp4.html
Esipanelil onkirjas KUBA ja Stereo Sees on plaadikas kuhu käib 10 viüüli korraga sisse.Tagant uurides on kirjad :
POWER CONSUMPTION 75w
Pow1 Amp
heating 6Amp
catode 0,08Amp.
2 auku kirjaga stereo external loud speakers
1 sisend ja 1 väljund
Kui kõhtu piiluda on lambid ja palju tolmu, all on 4 kõlari elementi
Kirjas veel Stereo Radiogramm "Limone"
export chassis 611k
Tagapaneelil ka kiri: Made in western Germany ja sees juppidel made in USA.
Selle tõi eestisse mu kadunud vanatädi aga ma ei teagi kas usast või saksamaalt sest elas mõlemas riigis. 110v pealt töötab....mul miski trafo vahel.
Mingit aastaarvu ma kahjuks leidnud pole
FM raadio ilusti originaalis olemas.
Kõik tuttavad kiidavad head soundi ja mina poolkurt tunnen kah et midagi on justkui mõnusam aga tahaks teda tegelt veel paremini mängima panna.
Vead: Kõiki raadiojaamu "ei saa kätte" sky plussi mängib hästi, star fmi mitte jne (Tartus)
ON/OFF pööratav nupp katki ja väljalülitamiseks tuleb seinakontaktist eemaldada
Vinüülimängija nõelamured (See on 180 kraadi keeratav ja LP osa on vist täitsa katki....78 oli kaa 3-4 millimeetrit kõver...painutasin sirgeks ja üht plaati mängib hästi kuid teisi mitte. Tõin poest ka 4 värskemat plaati kuid sama mure....jookseb diagonaalis üle plaadi lõppu. Kas kasutan valet "formaati" ? Kas oleks mõistlik sinna ehitada või lasta ehitada kaasaegne nõel? Ma tahaks plaate juurde osta ja neid kuulata kuid ka hoida....
Probleem plaatidega: https://www.upload.ee/files/7591052/VIDEO0064.mp4.html
Comment