Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Mõned müüvad juba Revox A77 makke 550€ eest samas ennem olid enamasti alla 300 müügis. Ma hakkan juba muretsema, et kui ühte makki käisin vaatamas ja hind oli 850€ aga ei saanud ära osta kuna läks vahetult enne raha raha kotist väljavõtmist katki, siis peale remonti võib hind nii palju tõusta, et on juba neljakohaline . Aga kirest hullem asi on haigus, paraleel langetõvega, saaks leevendada kanepiga aga eestis nii lihtsalt ei saa.
Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Imestavad need, kes pole kunagi midagi kollektsioneerinud, kellel puudub kogumiskirg.
Teine aspekt on see, kui kogumisobjektid maksavad siinmail olematu summa, kuna peetakse rämpsuks või isegi tutikad arvatakse väärtusetuks. Seega koguda pole eriti enam midagi. Aga kui etsy-st vaadata, siis hinnad on väljendatud kahe- või lausa kolmekohalise euronumbriga.
viimati muutis kasutaja Scott; 08 November 2017, 22:45.
Mõned müüvad juba Revox A77 makke 550€ eest samas ennem olid enamasti alla 300 müügis. Ma hakkan juba muretsema, et kui ühte makki käisin vaatamas ja hind oli 850€ aga ei saanud ära osta kuna läks vahetult enne raha raha kotist väljavõtmist katki, siis peale remonti võib hind nii palju tõusta, et on juba neljakohaline .
No aga osta siis Audiopoest 299-ga ja müü 550...850-ga edasi - äri missugune ;-)
Oled kindel, et see, mis Audiopoes, ka reaalselt olemas ?
Viimati kui ma sealt aasta esimesel poolel läbi astusin, oli ta nagu riiulil küll olemas. Ning pildiloendit veebilehel on vahepeal korduvalt uuendatud nii et mõne sendi panustaksin selle olemasolusse küll.
Sonic Imestavad need, kes pole kunagi midagi kollektsioneerinud, kellel puudub kogumiskirg.
No ma korjan kah ikka igast vana kola aga.. no paluks mitte pahaks panna aga maksta KASSETI! = kõige kehvema kvaliteediga helikandja eest sellist raha.. no ei mõista!
Kas Sa arvad tõsimeeli, et seda kuulama hakatakse ?
Margid on veel pisemad ja kasutumad - ei saa kuulatagi.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Sonic Imestavad need, kes pole kunagi midagi kollektsioneerinud, kellel puudub kogumiskirg.
No ma korjan kah ikka igast vana kola aga.. no paluks mitte pahaks panna aga maksta KASSETI! = kõige kehvema kvaliteediga helikandja eest sellist raha.. no ei mõista!
Helikassett ei ole kõige kehvem helikandja.Vastupidi tallinna helikasseti tehase kasseti kvaliteet on parem kui mõni tänapäeva cd.
No ja seda ka veel, et kui kassetti objektiivselt mõõta, siis on selle parameetrid alla igasugust arvestust. Müra ja tohutu intermodulatsioonmoonutus, kui salvesuse nivoo üle -20 dB on.
Comment