Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Milline oleks soodsam kena kokkusobiv vinüülikas, eel- ja lõppvõimendi?
Vs: Milline oleks soodsam kena kokkusobiv vinüülikas, eel- ja lõppvõimendi?
Ma eitea miks üldse siit abi küsin kui juba oma soovides nii kindel ja läbematu olen ja ise tegutsema asun :S
Ostsin ära miskid kõlarid mis välimuselt meeldisid, kõrguselt sobisid, tehniliselt ja visuaalselt ideaalses korras on ja mis minu jaoks õiget nime kannavad. Mul on miski kiiks, et ei meeldi erinevate siltidega tehnikat koos näha mujal kui garaazis :S
Ja nüüd sebin üht osa tornist kuidagi pärnumaalt tartusse....juurde sooviks vinüülikat ja et kahte virna ladudes ühekõrgused saada siis ilmselt ekvalaiserit. Korralikud kaablid juurde ja hakkab selginema kas oleks olnud mõtet rohkem raha magamistuppa panna või on see piisav.
Elagu 80nendate lõpp 90nendate algus
Pigem olen huvitatud Sl-j110r plaadimängijast ja ekvalaiserist
Pildil olevad asjad on omale kapil koha leidnud ja kui oli suur hirm, et 6 oomiste kõlaritega ei luba võimendi kuulata (ettenähtud 8-16oomistele) siis saab kuulata õnneks piisavalt valjult....vähemalt vinüüli. CD-d kuulates lülitas korra võimendi end välja...ilmselt seetõttu. Bassi vähesuse või madala otsa puudumise osas ei märka ma samuti et midagi puudu oleks Ajutisel kuni leian technicsi plaadika panin oma pioneeri sinna kõrvale ja kuulasin ka vinüüli ja ilmnes täpselt SAMA probleem mis mu teises teemas teise süsteemiga Nimelt mingist valjususest edasi minna pole mõtet sest sama lauaplaadi peal olevad kõlarid toovad plaadikale reso sisse...õnneks mõistliku helivaljususe juures seda muret pole Eriti hea meel sellepärast, et lõpuks ometi saan muusikat kuulata umbes ruudu kujuga toas ja moodustub miski helipilt mida ma seni aastaid pole L kujulises suures toas suutnud esile kutsuda...ei kisugi enam sinna tuppa muusikat kuulama.
hetkel....rahul
Kas huvitab laius, mis sul vist 430mm või mismõttes kokkusobivus - kuidas eest sarnaneks, kuidas pealt sarnaneks vms?
Kuhu sa technicsi logo, mida osta soovid, torgata kavatsed - neid on 3s eri mõõdus.
Ditantseerun oma esmasest postitusest, kus kirjutasin, et "Jälgin huviga projekti arengut".
IMHO oled sa oma lahendusega läinud kõige lihtsamat tehnilist ja algelisemat audioheli teed - ostnud arvatavalt sovjetiaegse importtoodangu, mida on technicsi paremate mudelitega võimatu võrrelda.
Nt su kurtmine, et grammar ja kast lähestikku segab tugevamat kuulamist on jama - mul 130 watine kast mängib kõrvuti grammariga volüüm ja bass põhjas ning null probleemi. Kusjuures mõlemad on technics, ainult et ülemine ots.
Mul 360 laiad asjad. See oleks primaarne. Kena kui ka igatmuudpidi sarnaneb
Mitte et otseselt häiriks kuid hetkel juba väike erinevus tornis seoses ekrani valgusega...kahel seadmel see veidi sinakam ja ühel kollasem.
Logo puudu karusselliga plaadikalt: https://www.upload.ee/image/7733149/...75115282_n.jpg
Ditantseerun oma esmasest postitusest, kus kirjutasin, et "Jälgin huviga projekti arengut".
IMHO oled sa oma lahendusega läinud kõige lihtsamat tehnilist ja algelisemat audioheli teed - ostnud arvatavalt sovjetiaegse importtoodangu, mida on technicsi paremate mudelitega võimatu võrrelda.
Nt su kurtmine, et grammar ja kast lähestikku segab tugevamat kuulamist on jama - mul 130 watine kast mängib kõrvuti grammariga volüüm ja bass põhjas ning null probleemi. Kusjuures mõlemad on technics, ainult et ülemine ots.
Väga keeruline technicsi seeriates orienteeruda, kas teeksid selle kuidagi selgemaks mis suunas vaadata? hetkel kulud nii väiksed, et pole kahju asju asendada. Olemasolevate kõlarite juurde sooviks siiski esialgu jääda.
Teema taas aktiivne ja olen plaadika otsingul.
Kes aitaks reastada paremuse järjekorras järgnevad mudelid:
SL-Q300 - käppa vaadates tundus mulle kui võhikule see kõige kehvem
SL-B200 - Hetkel saadaolev kahjuks hõbedane kuid ehk elan üle
SL Q2 - sama teema...hõbedane
SL Q3 - hiljuti oli 1 must liikvel kuid enam ei leia kuulutust
SL 23A - Pildi järgi tundub päris vingete nuppude ja käpaga (õnneks ka musta värvi)
SL D2 - tume, käpp pole vähemalt sirge
Üldiselt ma selle hõbedasega ka lepin kui analoogse väljanägemisega kuulatavaid võimendeid on saada...
Kes aitaks reastada paremuse järjekorras järgnevad mudelid...
Millise hinnapiiri sa sead?
Mu ühel tuttaval on "mõni liigne Technics" tekkinud (mälu järgi nende odavamast otsast, mõni ka pisemate vigadega), kui huvi pakub, võin PS-iga tema kontaktid anda.
Comment