Teade

Collapse
No announcement yet.

Milline oleks soodsam kena kokkusobiv vinüülikas, eel- ja lõppvõimendi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Milline oleks soodsam kena kokkusobiv vinüülikas, eel- ja lõppvõimendi?

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
    Arvatavalt sul AT-91 helipea
    Jeffi kollasel nõelahoidikul on küljeltvaadates üleval aste, mis on sarnane AT71-ga, AT91 kollane osa on piltidel üleval sirge.

Comment

Tore et AT helipea osas eksisin, pigem oli retooriline info sellele, et miks müüja oli SL-Q2-le sellise kollase junni külge keeranud.
      Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

... et miks müüja oli SL-Q2-le sellise kollase junni külge keeranud.
        Keegi jättis Technicsi originaalpea endale ja kruvis sahtlipõhjast leitud pea asemele?

Jeffile: võid iibeist otsida ka EPC-207 ja EPC-270 helipäid.

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust

....iibeist otsida ka EPC-207 ja EPC-270 helipäid.
          EPC-270C-II helipead võib minu käest küsida. Kas uue odava nõelaga või ilma nõelata.

Comment

Click image for larger version

Name:	29177753_1501378269960324_8132443196845195264_o (1).jpg
Views:	1
Size:	153,9 KB
ID:	871135

Kokku kraabitud asjad:

sb-c250 kõlarid
            sb-w500 kahe kanaliga passiivwoofer
            su-v6x võimendi
            sq2 - vinüülimängija

Järgmine plaan on nüüd vist q2 technicsi halliks värvida.
            Võimalik, et ka kõlarid musta puidu imitatsiooniga üle kleepida et woofriga paremini kokku sobiksid.
            Heliga olen rahul, headroom on maajailm.

Kuid võimalik, et tegelen ühe teise technicsi komplekti kättesaamisega sest tunnen puldist puudust....seljuhul läheb Q2 müüki ja võimalik, et otsin ühe identse SU-V6xi veel juurde saan nelja kanaliga oma teise toa suuri kõlareid võimendada ning lõpuks ometi selle räkivõimu garaazi tagasi viia

Ahjaa, itaallaste, portugaallaste, hispaanlaste ja teiste törlöntidega ei soovita äriasju ajada...kuradi oinapead suudavad alati mingi jama korraldada. Seekord siis FREE SHIPPING in EU tähendas seda, et pead olema võimeline ebay kirjelduse väikses kirjas ITAALIA KEELES välja lugema, et shipping maksab siiski eraldi juurde ja see tuleb eraldi kanda kuna ebay ei lase paypaliga summat enam muuta kui müüjal on free shipping valitud. Lisaks pakkis geenius peenikese puruga penoplasti sisse mida terve võimendi nüüd seest täis oli.

Comment

Lõbus lugemine -
              * kõlarid miniatuursed, kuid headruum sinujaoks võimas.
              * soovid puldiga vinüülimängijat technicsilt, sest slq2 ei täida su kuulamissoove.
              * italiaanod on oinad, sest pakkisid kauba penoplasti graanulitesse, mida ei saa kätte, kuna tolmuimejat ei oma.
              Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Lõbus lugemine -
                * kõlarid miniatuursed, kuid headruum sinujaoks võimas.
                * soovid puldiga vinüülimängijat technicsilt, sest slq2 ei täida su kuulamissoove.
                * italiaanod on oinad, sest pakkisid kauba penoplasti graanulitesse, mida ei saa kätte, kuna tolmuimejat ei oma.
                Headroomiks pidasin seda, et võimendi on 2x võimsam kui kõlarid ja see ei hakka moonutama kui ka kõlarite maksimumi tarbida.
                Uus komplekt mida püüan omandada on selline mille võimendi omab pulti. Tolle komplekti plaadikas Q2 osadega kuid paari lisafunktsiooniga
                Italjanode rumalus oli märgitud ka teisel põhjusel.

Comment

See, kas olen siin teemas sinu jaoks klemm, tropp, jorss või mõttetu kuju ei oma tähtsust su teemaalgatust jälgides ja kommenteerides. (Ps. aru ei saa miks oma eelnevas postituses selle esmarepliigi kustutasid, näitab ju vaid su emotsiooni mis nii arusaadav).
                  Kui Vinüüli hindad, siis sellega kaasneb iga kahekümne minuti tagant tagumiku kergitamine diivanilt ja pult on kuulamisprotsessis out
                  Italjaanodelt free shippingu nägemine ekraanilt on tiba segane lugu - neil ju alati Estonia postikulu küljes/kaasas. Mis maa nime all ostu/oksjoni tegid, et alul free shipping oli?

Comment

Ju siis minu viga kuid mulle meeldib mõnd lugu samal plaadil kuulata valjemalt ja kui mõni lugu on minu jaoks mitte nii nauditav keeran selle mängimise ajal volume vaiksemaks. Lisaks on vahel tarvis veenduda et ega laps ei hüüdnud vms. Ostu tegin ingliskeelses ebays, järjestasin otsingutulemused hind + saatekulu ja soodsamad eespool selle võimendi juures oli juba pealkirjas märge et FREE SHIPPING ja see näitas selgelt mulle, et minu regioonis (eestis) on ostja määranud free shippingu ja see kehtib kogu euroopa kohta. Panin buy it now ja ebay pani ise kohe paypalisse "ostakohe" hinna ja 0 eur shippingu. Panin oma paypali koodid sisse ja raha oligi läinud. Järgmisel päeval kirjutas müüja, et ootab nüüd shippingu raha eraldi juurde sest tal oli itaalia keeles eseme juurde kirjutatud sedasi. Oleks krooni aeg siis 1000krooni oleks kui löök rusikaga näkku kuid 65 lisaeurot mida sa pole arvestanud juurde maksta on kaa raha. eriti veel alla 200€ võimendi korral. Seda enam, et nüüd muutus kogusumma juba selliseks, et mul oleks olnud võimalik valida mitme müüja ja samasuguse võimendi vahel, seejuures valida ka värvi.
                    viimati muutis kasutaja jeff01; 14 m 2018, 22:25.

Comment

Komplekt mida silmas pidasin kuid on veidi kahtlane, et selle siiski omale saan: https://m.tori.fi/vi/45033125.htm

Comment

Kui räägid oma musta värvi Technics SU-V6X mudelist, mida oleksid saanud ka hõbedase esipaneeliga soetada, siis mu andmetel 220V trafoga tarniti neid euroopase vaid (USA) militaarbaaside kinnistesse poodidesse. Tore kui eksiks ja keegi parandaks.

Comment

Vot ei tea, ei süvenenud teadmatusest sellesse niipalju kuid su-v6x tuli teemaks just siis kui selline hõbedane osta.ee s mul näpuvahelt ära libises kui arvasin et üle 200€ minna ei maksa oma pakkumistega...seejärel kahetsesin veidi kuna mitu nädalat ei näinud midagi asjalikku müüki tulemas ja otsustasingi sama asja ebayst osta mis kokkuvõttes osutus mõnevõrra kallimakski kuid sel hetkel müügis olnute 100€ hinnavahe oli 1 argument miks ebayst tumeda mitte hõbedase võtsin.

Comment

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
                            Panin buy it now ja ebay pani ise kohe paypalisse "ostakohe" hinna ja 0 eur shippingu. Panin oma paypali koodid sisse ja raha oligi läinud. Järgmisel päeval kirjutas müüja, et ootab nüüd shippingu raha eraldi juurde sest tal oli itaalia keeles eseme juurde kirjutatud sedasi.
                            Tundub ärimeetodina - tagantjärgi tarkus on täppisteadus, kuid oleksid võinud eBaylt ju tehingu tühistamist nõuda ("Free shipping" on ikka "free shipping" ning müüja ei saa muud väita).

See järgmine Technics on ju 40W lõpuga?

Comment

Jah olen kursis selle väikse võimsusega. Õnneks teises toas saab kuulata ka valjemalt kuna ta 500le vastu ei tulnud hinnaga siis ilmselt jääb too ka ära.

Comment

Kuidas tundub idee osta 1 identne võimendi veel ning kahe võimendiga võimendada kahe suure kõlari nelja "riba"? (Kummagi kasti taga 4 klemmi sest kõik valjukad on duublis)
                                Küsin seepärast, et technicsil on taga ka ümberlülitus teise kõlaripaari peale ja sinna saaks maamistoa süsteemi ühendada....(Maamistuba ja teine süsteem on kohe selle nurga taga 0,5m kaugusel....jah volume nupp liiguks poolteist meetrit kaugemale, samas saaks vinüüli ka suures toas kuulata mis hetkel suurematel võimsustel pole võimalik (Käpp võtab vibra sisse)
                                Vabaneksin suuretoa süsteemis räkivõimendist ja magamistoas ei häiriks enam tumeda võimu ja heleda plaadimänija combo. Ehk saaks suure toa heli veidi paremaks nende technicsitega? hetkel seal see: https://www.thomann.de/gb/t-amp_ta2400.htm
                                Varem oli seal 7.2 onkyo ressiiver mille nelja kanaliga biampingus suuri kõlle liiutasin, pidasin heaks sest lõi pikalt mu harman kardonit kuid peale räkivõimendiga proovimist sain aru, et olen kasutanud pmt poolt võimsust mil võimendi hakkas juba moonutama ja bass läks koledaks. Räkivõimua tuleb enne suits tuppa kui valjukad koledalt moonutama hakkavad ja oht kõlarid katki teha on üsna suur.

Comment

Working...
                                X