Teade

Collapse
No announcement yet.

Milline oleks soodsam kena kokkusobiv vinüülikas, eel- ja lõppvõimendi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Milline oleks soodsam kena kokkusobiv vinüülikas, eel- ja lõppvõimendi?

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
    Jah olen kursis selle väikse võimsusega. Õnneks teises toas saab kuulata ka valjemalt
    Ei ole küll antud teemal mingit akadeemilist uurimistööd teinud, kuid oma isikliku kogemuse baasil on tekkinud arvamus, et kodutehnika puhul on väiksem väljundvõimsus olnud pöördvõrdelises korrelatsioonis tehniliste lahenduste kvaliteediga.
    Ehk mida väiksema võimsusega pill, seda odavalt kokku klopsitud - kui keegi suudab vastupidist tõendada, olen tänulik ;-)

Ehk teisisõnu - ostad võimsama pilli (loomulikult samast "ajastust"), saad parema helikvaliteedi (teatud piirini loomulikult).

Comment

... ja magamistoas ei häiriks enam tumeda võimu ja heleda plaadimänija combo.
      Alles sa igatsesid pulti - kuidas sa seda magamistoast kasutad? Ehk üritad rööprähklemise asemel oma prioriteedid selgeks mõelda?

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust
        Alles sa igatsesid pulti - kuidas sa seda magamistoast kasutad? Ehk üritad rööprähklemise asemel oma prioriteedid selgeks mõelda?
        Igatsen endiselt, kui leiaks puldiga sobiva eelvõimendi magamistuppa võiks ju asi lahendatud olla? suures toas kuulan reeglina vaid youtube jama ja juhin volumet teleka puldiga sest valjult kuulan vaid siis kui pidu panen ja siis pole erilist vahet kas vinüül, cd või youtube.

Comment

suures toas kuulan reeglina vaid youtube jama...
          Kui sa suures toas "jama" kuulad, siis miks sa sinna mingeid võimendikomplekse ehitad?

Mingi kräppkast ajaks ju asja sama hästi ära...

Edit:

see on "Technics ja puldiga":

Entdecken Sie Technics SU-A700 4 Kanäle Verstärker in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!

Comment

Ehk mida väiksema võimsusega pill, seda odavalt kokku klopsitud - kui keegi suudab vastupidist tõendada, olen tänulik ;-)
            Ehk teisisõnu - ostad võimsama pilli (loomulikult samast "ajastust"), saad parema helikvaliteedi (teatud piirini loomulikult).
            Kuidas sellest aru saada? Siin on näiteks üks "odavalt kokku klopsitud" 8 watine võimendi: http://www.highfidelity.pl/@main-375&lang=en
            "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
              Kuidas sellest aru saada? Siin on näiteks üks "odavalt kokku klopsitud" 8 watine võimendi: http://www.highfidelity.pl/@main-375&lang=en
              Jah, loomulikult, palun too see jeffile alt kahesaja euroga kohale.

Edit:

Kui Jeffile ei kõlba, võtan ise kahesajaga vastu ja annan sulle kümneka veel jootrahaks.

Comment

Kui Jeffile ei kõlba, võtan ise kahesajaga vastu ja annan sulle kümneka veel jootrahaks.
                Võin sulle kahesaja euro eest palju võimsama võimendi müüa, saad parema helikvaliteedi.
                "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Eksole. 8W ületab lõdva randmega DIN45-500 järgset miinimumi 6W. Hi-Fi ja puha...

Autopiinajate 4kW pagasnikut lõhkumas on muidugi kvaliteetsem, aga me oleme lihtsad inimesed.

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
                    Võin sulle kahesaja euro eest palju võimsama võimendi müüa, saad parema helikvaliteedi.
                    Tänan pakkumast, mul on võimsamaid ja paremaid võime piisavalt.

See kahesaja-jutt käib ikka selle võimu kohta, milla sa siia teemasse referentsiks sisse tõid (kui nii arutleda, siis ega üks Transrotori plaadikeder jeffi magamistoas ju ka paha ei oleks).

Comment

Kui sa suures toas "jama" kuulad, siis miks sa sinna mingeid võimendikomplekse ehitad?

Mingi kräppkast ajaks ju asja sama hästi ära...

Edit:

see on "Technics ja puldiga":

https://www.ebay.de/itm/Technics-SU-...r/362268124045
                      Püüan siis edaspidi kõik laused paremini läbi mõelda. Pidasin silmas seda, et kuna kuulan seal toas youtubest muusukat siis pole seal prioriteediks mitte mingi helipildi taga ajamine ja sentimeetri täpsusega kuulamiskoha paika panemine või ühtede ja nullide mõju otsimine vaid see, et kui mõne dubstepi vms loo mängima panen siis saan seda valjult kuulata ilma et bass mingiks plärinaks muutuks. Selle PA võimendi asendamine kahe kodusesse kasutusse mõeldud võimendiga tundus mõitlik. Saaksin lahti vendimürast saaks lahti ohust kõlarid ära lõhkuda ja lingi panin lootuses et keegi võrdeb oma kogemuse põhjal ka seda mis võiks muutuda helikvaliteedi osas. (Vähemalt muidu oskate te ju alati öelda kui mingi võimendi on pask ja tuleks jätta sinnapaika) Pakutud technics tundub aga asjasse süvenemata paras crapp ja lahja kaa, mis ma sellega teen?
                      viimati muutis kasutaja jeff01; 16 m 2018, 12:22.

Comment

Pakutud technics tundub aga asjasse süvenemata paras crapp ja lahja kaa, mis ma sellega teen?
                        Alles sa olid sellest väiksema võimsusega pilli (mis tõenäoliselt samalaadne "kräpp" on) Soomest ostmas ...

Comment

Alles sa olid sellest väiksema võimsusega pilli (mis tõenäoliselt samalaadne "kräpp" on) Soomest ostmas ...

Tegelikult ma ei mõista et kas me tõesti võrdleme seda lingitud su-a700 asja selle komplektiga:

Turntable Technics SL-Q33 - Fully-Automatic Quartz-Locked Direct-Drive.

Technics SE-A808 - Stereo Power Amplifier. 40 watts per channel into 8 (stereo), 90W into 8 (mono)
                          Technics ST-K808 - AM/FM Stereo Tuner Preamplifier. Phono + Aux
                          Technics SH-R808 - Remote Control Receiver Unit

aga ju ma siis ei saagi millestki aru. Võib teema sulgeda või kustutada. Tänud kõigile abi eest.

Comment

Tegelikult ma ei mõista et kas me tõesti võrdleme seda lingitud su-a700 asja selle komplektiga:
                            ...

Technics SE-A808 - Stereo Power Amplifier. 40 watts per channel into 8 (stereo), 90W into 8 (mono)
                            Jah, alles sa olid nõus Soomest 40-vatist võimendit ostma, nüüd põlgad võimsamat lahjaks.
                            Ning kas ST-K808 + SE-A808 on oluliselt paremad kui ""crapp" SU-A700?

Comment

Jalgratta asjanduses on ütelus: kerge, odav, vastupidav - valik on vaid kaks nendest.
                              Sama tundub teemaalgataja puhul - juhe jooksis kokku, kui technicsi low-end/suvalised pisikõlarid oli ostetud. Technicsi logo silme ees sebiti vinüülimängija laiusega 43cm, edasi juhe veel rohkem kokku - ka tehnika pidi 43 cm lai olema. Sebiti külge misiganes sisuga technicsi tooteid. Nüüd küna lõhki ja raha läinud. Kogu shoppamisest on vaid vinüülimängija Sl-Q2 arvestatav element, kuid seegi ei saa end süsteemis täielikult rakendada. Ja mileks Sl-Q33e nillida (mis selle mudeliseeria lipulaev) ei saa üldse aru, kui sinna taha keeratakse miski 8jalgne mikroskeemiga junn. Side lõpp.
                              viimati muutis kasutaja martk; 16 m 2018, 18:02.
                              Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Ma ei saa aru kas teile tõesti ei jõua kohale, te trollite või....kurat teab mis.
                                Olen üsna selgelt välja kirjutanud, et mul on 2 süsteemi ja 2 kõrvuti asuvat tuba kus kuulan erinevat muusikat.
                                Ühes vajan suurt võimsust mul ei ole vahet mis seadmed seal reas on kuna kuulan seal youtubest...on see siiani arusaadav?
                                ..teises kuulan muusikat mida ma niikuinii valjult ei kuula, seal soovin kuulata vinüüli ja seal olen hetkel rahul nii Q2, SB-W500 kui ka SUV6X iga....rohekm seadmeid seal pole ja ainus millest veidi puudust tunnen on pult.
                                ja "martk" le niipalju, et mulle meeldib väga mu väikeste tecnicsi kõlarite heli...mul oli mõni hetk tagasi võimalik neist vabaneda 2x kallimalt kui ma need omandasin kuid ma ei soovi seda sest ma tahan neid tõesti edasi kuulata. Seni parimad kõlarid mis mul on. Kuna ma ostsin nad endale siis pole mul suurt vahet ka kui need sinu jaoks vaid garaazi sobivad. Sl-q3me ma samuti ostnud pole.

Comment

Working...
                                X