Teade
Collapse
No announcement yet.
Imelikud magnetpead
Collapse
X
-
Vs: Imelikud magnetpead
Esmalt postitatud aqv poolt Vaata postitustOli helesinine unistus sellest helisagedusi esitav kassetikas teha.
Comment
-
Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitustMille taha see tegemine pidama jäi?
Riistapuu kasutas tavalisi kassette, olemas on skeemid ja muu tehasest kaasapandud dokumentatsioon. Skeemil on kolm mootorit aga mehhaanikal on taga plekist kate, ei näe kontrollida.
Comment
-
Minu peade infot veel niipalju, et avastasin osadelt tagant tähe Z -1681 (vene oma) oleks nagu za-pis(mähkiznak) ja teisel V-1615 nagu Vosproisvedenie . Järjekorra number on igal peal (päid ise kokku ca 10 tk )erinev, Google leiab vaid jama.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Ega nende 50-60-ndate peade kohta ei leiagi netist midagi asjalikku. Mul oli ka kunagi paar ümarat profimaki "МЭЗ-28А“ silindrilist metallpead, mille kohta sai andmeid vaid ise üle mõõtes.
Kooliajal hankisin selle maki kerimismootorid ДПА-У2М koos metallist kettaaluste ja piduriketastega. Ühemootorilistest oli villand ja tahtsin ise ehitada 3 mootorilise. Vedelevad ainult siiani
Veidi hiljem tutvusin Kiievis 3 päeva Majak-001 tootmise alustamisega. Esimestel olid mootorid ja helipead japside toodang. Hiljem, kui masstootmisega alustati, olid kõik jupid juba nõukogude omad. Tuttavad konstruktorid väitsid, et nende juppidega pole see makk enam 0. klass, isegi mitte 1. klass – pigem 2. klass
Kuna tööstuslike 0. klassi makkide tootmine juba algas, siis jäin järgmist ja paremat ootama – selleks saigi 1979.a. "Электроника ТА1-003". Esialgu neid vabamüügile ei tulnud, tuli osta raske raha eest otse näituselt. Majaki disain meeldis mulle ainult palju rohkem.
Comment
-
Tjah, minu riiulis oleval andmekogujal on siiski teistsugune pea. Oli helesinine unistus sellest helisagedusi esitav kassetikas teha.Vana helitehnika remont Pärnus
Comment
-
Kolleeg arvas, et mingisuguse omaaegse stuudiomaki pead (mingi MEZ arvatavasti). Aga ka tema ei suutnud seletada 3 mm rajalaiust. Kui mono, siis oleks pidanud olema täislaius. Profitehnikas lindi ümberkeeramist ei harrastatud.
Igal juhul ta võttis mõne. Proovib Astra 4 peal.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment