Teade

Collapse
No announcement yet.

Thorens TEP-302 korrektori arutelu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Fono eelvõimendi Thorens TEP-302

Ma üritasin soliidsete firmade hulgimüügi hindu vaadata. Ebayst saab ka 1,7$ tükk, kas või ühe kaupa ja transport tasuta.

Comment

Jebai'st nüüd küll ei söandaks kõike osta. https://www.digikey.com/product-deta...-PBF-ND/888545 oli minu hinna aluseks. Mouseris oli tk 8€...
      Müüja peab juba hakkama vahendusprotsendile mõtlema müügi edendamise eest , niipalju upitame teemat.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt
        Müüja peab juba hakkama vahendusprotsendile mõtlema müügi edendamise eest , niipalju upitame teemat.
        Suured tänud muidugi kõigile, aga vaevalt nüüd keegi üle paarisaja euro on nõus selle eest maksma. Tegelikult naisele küll meeldis, ütles, et kena lillepoti aluse saaks.
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Kusjuures ma nõustun, et paarsada on päris realistlik hind, sest toote esteetika loeb ka lõpuks midagi.
          Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt
            Suured tänud muidugi kõigile, aga vaevalt nüüd keegi üle paarisaja euro on nõus selle eest maksma. Tegelikult naisele küll meeldis, ütles, et kena lillepoti aluse saaks.
            Kui tahad nende asjade müügiga tegeleda, pead aru saama, et nende ostjat ei huvita mida nemad ostavad, ja veel vähem huvitab mis hinnaga, huvitab ainult see kelle käest nad ostavad. Pead endale asjad selgeks tegema, ja endale nime tegema. Neid asju ostavad kas teadlikud kodanikud, või need kes suhtuvad sinusse lugupidamisega.
            Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt
              Kusjuures ma nõustun, et paarsada on päris realistlik hind, sest toote esteetika loeb ka lõpuks midagi.
              Kas see väline karp maksab tõesti sellise hinna? Kaks puuliistu ja alumiiniumplaadi tükid...

Mul oleks küll ükskõik, millise karbi sees see skeemiplaat on, peamine, et teeb ettenähtud tööd võimalikult hästi.
              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
              ATiP1pN4XeM

Comment

Esmalt postitatud Scott poolt
                Kas see väline karp maksab tõesti sellise hinna?
                Maksab küll, sakslased kodus käsitsi tegid, nii nagu trükiplaadidki.

Comment

Kas see väline karp maksab tõesti sellise hinna? Kaks puuliistu ja alumiiniumplaadi tükid...
                  Huvitav, kui mitme euro eest oleks härra Scott nõus samasuguse karbi tegema?
                  Teen siis ise väikese rehnungi. Kui sisu hinnaks oleks 100€ ja seade ise 200€ väärt, siis korpus maksaks samuti 100€, seda arvestusega, et Thorensi kaubamärgi väärtus on 0. Nii sünnibki "konnatiigi biznessplaan". OSX paneks kokku sisu ja Scott teeks korpuse. Kokku 200€. Mina siis paneks fonokorrektori müüki ühes teises konnatiigis, kus inimesed pole küll nii targad, kuid see eest jõukamad. Ehk õnnestuks isegi vaheltkasu teenida?
                  "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Arvestades selle "teise" konnatiigi suurust, siis muidugi teeniks lõpuks midagi. Kuid kui karu naha jagamiseks läheb, siis selgub et OSX teeniks sealt kõige vähem, siis tuleks Scott ja Sonic muheleb .
                    Teisalt, korralik detailideni viimistlus peab midagi ikka maksma küll, nii et sõltub "seeria" suurusest, millised tükid karu nahast keegi saaks.
                    Konfutsius

Comment

Kui sellist karpi ainueksemplarina peitlite ja metalli käsitööriistadega pool aastat välja ihuda, siis on 200€ väärt tõesti. Aga kuna Thorensil on suure tõenäosusega karpide tegemiseks automatiseeritud seadmed, siis kahtlen, kas üle kümne euro selle eest maksta. Nagu enne ütlesin, juhul kui mul oleks fonokorrektorit vaja, siis istutaks selle skeemi plaadimängija kesta sisse.

Eelnevast arutelust selgub, et ega skeemilahendus ja jupid ka teab mis hingehinda maksa. Seega, kui mul oleks eluline vajadus just konkreetse korrektori järele, keeraksin selle ise kokku, järgides skeemitehnilisi nõudeid parima helikvaliteedi saamiseks. Kaubamärgi eest sajalisi luftitama üldiselt ei hakka.

* Hindan pigem vanaaegsete raadiote ja telerite välist ilu.
                      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                      ATiP1pN4XeM

Comment

* Hindan pigem vanaaegsete raadiote ja telerite välist ilu.
                        Summarum, tehnikat tuleb müüa nii:

Lisatud failid
                        Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Nagu enne ütlesin, juhul kui mul oleks fonokorrektorit vaja, siis istutaks selle skeemi plaadimängija kesta sisse.
                          Plaadimängijad tulevad ja lähevad, hea korrektor jääb

Parem on ehk mõni valmis korpus osta - neid peaks igasugustel hulgimüüjatel piisavalt pakkuda olema.

Comment

Omahind = juppide raha? Aeg oleks vist kaineks saada.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
                              Ka mulle tundub, et siin on palju kroonilisi alkohoolikuid.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
                                Kes seda kirjutas, mina ei leidnud. Jutt käis ikka kogu omahinnast kui ise kodus põlveotsas teha.

Comment

Working...
                                X