Teade

Collapse
No announcement yet.

Thorens TEP-302 korrektori arutelu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Fono eelvõimendi Thorens TEP-302

Esmalt postitatud moi poolt
    Kes seda kirjutas, mina ei leidnud. Jutt käis ikka kogu omahinnast kui ise kodus põlveotsas teha.
    Ja mis õigus on siis üldse kommenteerida tehase toote hinda, et kas seda on palju või vähe.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
      Kes seda kirjutas, mina ei leidnud. Jutt käis ikka kogu omahinnast kui ise kodus põlveotsas teha.
      Siin on juttu paarisajast eurost, mis olevat realistlik hind selle korrektori kohta. Kas sa oleksid võimeline selle summa eest kodus põlveotsas valmis tegema fonokorrektori, mis ei jää välimuselt ega helikvaliteedilt alla Thorensi omale. Sa ei tohiks ka kasutada Thorensi skeemi, vaid selle ise välja mõtlema. Kui nii, siis võid tööga alustada, ostan esimese eksemplari sinult ise ära.
      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
        Ja mis õigus on siis üldse kommenteerida . . .
        Siin on tehnikafoorum ja kõik, kes siia oma ärikuulutusi panevad, peavad valmis olema selleks, et kuulutusi hakatakse analüüsima ja kommenteerima.
        Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt
          Siin on tehnikafoorum ja kõik, kes siia oma ärikuulutusi panevad, peavad valmis olema selleks, et kuulutusi hakatakse analüüsima ja kommenteerima.
          Siin on tehnikafoorumid, audio- ja videofoorumid ning ärifoorumid. Käesolev kuulutus oli paigaldatud ärifoorumisse.
          "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt
            Siin on tehnikafoorumid, audio- ja videofoorumid ning ärifoorumid. Käesolev kuulutus oli paigaldatud ärifoorumisse.
            Kõik need alamfoorumid (kaasa arvatud ärifoorumid) on
            ELFA DISTRELEC tehnikafoorumid

Tere tulemast ELFA tehnikafoorumitesse
            osad.

Kes siin üldse reegleid kehtestab?

Kopeerin siia ka enda seisukoha sellest reeglite arutelu teemast. Need põhimõtted kehtivad endiselt ja jätkuvalt.

07-08-17, 14:02 #133
            vasaraonu

Üldmoderaator
            Liitunud 12/2007
            Asukoht Püssi
            Postitusi 1.453

Vs: Teeme uued reeglid ?
            Elfafoorumi kasutajad on eelkõige tehnikahuvilised ja elektroonikahuvilised. Ärifoorumid on lisavõimalus neile foorumlastele, kes on võimelised reeglid läbi lugema, loetut sisuliselt mõistma ja reeglitega arvestama. Praegu kehtivad reeglid koostati ja kehtestati üle 2 aasta tagasi. Siinsamas teemas on nende reeglite loomine ju kenasti loetav.
            Arikuulutuste avaldamine EI OLE elfafoorumi huvi ega eesmärk. Kuulutamise kohti on internet täis ja kõik elfafoorumi kasutajad on võimelised neid kuulutusi leidma ja lugema ka mujalt.

Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Siin on juttu paarisajast eurost, mis olevat realistlik hind selle korrektori kohta.
              See on minu hinnagul realistlik hind kasutatud toote puhul, mitte uue toote puhul - selline mulje jääks nagu ülalolevast.

ei tohiks ka kasutada Thorensi skeemi, vaid selle ise välja mõtlema.
              Aga millega Thorens tõendab et tema skeem erineb kivitootja tüüpskeemist, mis reeglina on kivi andmelehel avaldatud...?

ostan esimese eksemplari sinult ise ära.
              Tekib küsimusi miks? Esiteks miks müüd maha originaali? Loogiline oleks et heli ei meeldi. Aga sel juhul miks plagiaat osta, kui selle heli peaks olema sama nagu sellel mida müüakse shita heli pärast...?
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt
                See on minu hinnagul realistlik hind kasutatud toote puhul, mitte uue toote puhul - selline mulje jääks nagu ülalolevast.
                Aga millega Thorens tõendab et tema skeem erineb kivitootja tüüpskeemist, mis reeglina on kivi andmelehel avaldatud...?
                Tekib küsimusi miks? Esiteks miks müüd maha originaali? Loogiline oleks et heli ei meeldi. Aga sel juhul miks plagiaat osta, kui selle heli peaks olema sama nagu sellel mida müüakse shita heli pärast...?
                Sa nägid Thorensi sisu ja ütlesid, et seal on 100 euro eest juppe. Kas sa pidasid silmas kasutatud juppe?
                Aga millega sina tõendad, et Thorensi skeem on kivi andmelehelt võetud tüüpskeem?
                Originaali müün, sest endal on parem olemas. Ma ju ütlesin, et plagiaadi olen nõus ostma, kui ta vastab teatud tingimustele, mida minu arvates on võimatu saavutada. Siin on neid Kulibineid palju, kes jutu järgi oskavad kõike teha, aga tegelikult neist mingit tegijat pole.
                Minu poolt pakutav toode pole kasutatud, lihtsalt jäi uuena seisma.

Comment

Mis siin võimatut on? Loomulikult, täpselt sellist kesta nagu Thorens teeb, jah keegi sulle ei tee põlve otsas. Kui jutt on helist, siis sama eelarvega saab parema tulemuse kui Thorens annab. Piisab juba puhvri vahetusest et paremaks läheks.

Kas sa pidasid silmas kasutatud juppe?
                  Aga millega sina tõendad, et Thorensi skeem on kivi andmelehelt võetud tüüpskeem?

Minu poolt pakutav toode pole kasutatud, lihtsalt jäi uuena seisma.
                  Ei, Rein. Täiesti uusi juppe, ostetuna mitte kuskilt alibabaast. Ja miks ma pean tõestama skeemi päritolu Thorensil? Minu arust on sound tähtis, mitte pumaaga, kas pole nii?

See viimane postituse lisand on kui alko1k poe külastajalt - no ostsin natuke liiga palju, jäi seisma ja olen lihtsalt sunnitud ära müüma, toode pole kordagi joodud...

Klounaad, ma ütlen. Ja Kulibinid on pigem seal "suures tiigis", siin aga ei saa mehed isegi juhtmeid kuulatud, nii et jätke Kulibinid rahule.
                  Konfutsius

Comment

Vs: Fono-eelvõimendi Thorens TEP-302

Mis siin võimatut on? Loomulikult, täpselt sellist kesta nagu Thorens teeb, jah keegi sulle ei tee põlve otsas. Kui jutt on helist, siis sama eelarvega saab parema tulemuse kui Thorens annab. Piisab juba puhvri vahetusest et paremaks läheks.

Ei, Rein. Täiesti uusi juppe, ostetuna mitte kuskilt alibabaast. Ja miks ma pean tõestama skeemi päritolu Thorensil? Minu arust on sound tähtis, mitte pumaaga, kas pole nii?

See viimane postituse lisand on kui alko1k poe külastajalt - no ostsin natuke liiga palju, jäi seisma ja olen lihtsalt sunnitud ära müüma, toode pole kordagi joodud...

Klounaad, ma ütlen. Ja Kulibinid on pigem seal "suures tiigis", siin aga ei saa mehed isegi juhtmeid kuulatud, nii et jätke Kulibinid rahule.
                    Sa väidad, et 100 euroga saab parema tulemuse, kui Thorens annab. Kuidas sa seda tõestad?
                    Sina ju kahtlustasid esimesena, et Thorens kasutab tüüpskeemi.
                    Alko on mul veinikeldris, ühte otsa ostan juurde, teisest võtan joomiseks
                    Kaableid sai hiljaaegu minu juures kuulatud küll, kuid mitte foorumi tegelastega. Samuti Furutechi vidinaid, mis andsid päris üllatava tulemuse.

Comment

Miks ma pean seda tõestama? Igaüks kes on kordki saanud ise vahetada mikroskeemi soketi abil skeemis, saab öelda et täna on märksa parema soundiga OP võimendeid kui on NE5532/4, mida see kärakas oma lõpus kasutab. Seejuures mitte oluliselt kallimalt kui see 0,7€/tk mis NE kivi maksab. Kas sul on kogemus kivide vahetamisega seadmes?

Kus ma väidan et Thorens kasutab tüüpskeemi? Ma küsisin sinult kui spetsialistilt, kuidas Thorens tõestab et tema skeem erineb tüüpskeemist. Tajud vahet? Küsimus ei ole väide. Sinul on masin laual, joonista skeem maha ja ütle millele see vastab... kui oskad. Minu ei ole seda laual, ei tule ka. Ei näe mingit vajadust endale sellist teha. Ja kuidagi eriliselt isemoodi ei saa OP võime kasutada, kraabitagu kaanele kasvõi Kulibini keskmise sõrme asesõna.

Asi mis mulle meeldiks on selline https://www.stereophile.com/phonopre...vox/index.html
                      Balansseeritud isendid/väljundid, A klassi diskreetvõimendid jne. ja seda kõike vaid 350€ eest. See pill on tõesti seda hinda väärt, ja oli sellisena pakkumisel meie oma foorumis koos saatekuluga.
                      Konfutsius

Comment

Miks ma pean seda tõestama? Igaüks kes on kordki saanud ise vahetada mikroskeemi soketi abil skeemis, saab öelda et täna on märksa parema soundiga OP võimendeid kui on NE5532/4, mida see kärakas oma lõpus kasutab. Seejuures mitte oluliselt kallimalt kui see 0,7€/tk mis NE kivi maksab. Kas sul on kogemus kivide vahetamisega seadmes?

Kus ma väidan et Thorens kasutab tüüpskeemi? Ma küsisin sinult kui spetsialistilt, kuidas Thorens tõestab et tema skeem erineb tüüpskeemist. Tajud vahet? Küsimus ei ole väide. Sinul on masin laual, joonista skeem maha ja ütle millele see vastab... kui oskad. Minu ei ole seda laual, ei tule ka. Ei näe mingit vajadust endale sellist teha. Ja kuidagi eriliselt isemoodi ei saa OP võime kasutada, kraabitagu kaanele kasvõi Kulibini keskmise sõrme asesõna.

Asi mis mulle meeldiks on selline https://www.stereophile.com/phonopre...vox/index.html
                        Balansseeritud isendid/väljundid, A klassi diskreetvõimendid jne. ja seda kõike vaid 350€ eest. See pill on tõesti seda hinda väärt, ja oli sellisena pakkumisel meie oma foorumis koos saatekuluga.
                        Katsun siis kusagilt skeemi hankida.
                        Tõesti kasutasin vale sõna, sa mitte ei väitnud, vaid kahtlustasid.

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt
                          Kõik need alamfoorumid (kaasa arvatud ärifoorumid) on

osad.
                          Natuke naljakas ju, nagu näiteks maakera sees on veel üks maakera.
                          Aga olgu pealegi, lepin sellega, mis on.

Comment

Katsun siis kusagilt skeemi hankida.
                            Kuigi Aare ilmselt selle maha joonistaks, mis tolku sellest oleks... Parem müü see krt lõpuks maha ja las ta olla, see pole seda aega väärt et susida.
                            Konfutsius

Comment

Kükametsa palliklubi arutleb, kas Zlatan üldse vutist midagi taipab?
                              Jätke järgi, piinlik on.

Comment

No seda oligi ju arvata: Thorensi insenerid on Elfa Kulibinite kõrval lihtsalt tühi koht.

Comment

Working...
                                X