Tekkis huvi neljarealise maki järele. Kas Pioneer RT-909 või Akai GX-747? Akai on peaaegu poole kallim, kas ka selgelt parem?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Soovitage lintmakki: Akai või Pioneer
Collapse
X
-
Vs: Soovitage lintmakki: Akai või Pioneer
Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitustomadusi on akail rohkem.
akai näib salvestavat mõlemas suunas. kui see kasutust leiab siis ....
Kas kellelgi on kogemusi DBX-ga? Mida see juurde annab?"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
DBX oli müratasandussüsteem. Kompandersüsteem. Järelikult peab olema lint salvestatud kasutades DBX'i, maha mängides ei anna DBX sulle tavalise salvestuse puhul mitte midagi nauditavat.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Kui just antud kahe peale on silm jäänud siis ei saa hetkel aidata. Oli mul kunagi 909, sai müüdud kuna tundus et hind/võimekus pole tasakaalus ja saingi hea hinna.
Ise olen huvitunud rohkem häälest/helist kui välimusest, ka revers sel puhul pigem vastu töötamas. Hetkel mul jäänud pidama Revox A-700, mille hääl pärast väikest modimist tundub parim.
Aga kui AKAI peaks huvitama, siis ka see pakkuda, mudel 650. Tehniliselt täitsa tasemel pill, kaks jämedat võlli, kiirus 38, neli rida, ferriitpead, 3 mootorit jne, netist leiab juurde. Reversit pole.
Comment
-
Soovitage lintmakki: Akai või Pioneer
Oxake
....jäänud pidama Revox A-700, mille hääl pärast väikest modimist tundub parim....
Kui algallikast tulev signaal ja salvestatud signaal on erinev siis on ju jama
Mida Sa modisid? Kuidas läks paremaks heli?
Mul Technics RS 1506 ja salvestab üks ühele. Kui heli läheks halvemaks siis poleks ju mõtet? Paremaks ei saa ju minna ?
Sonic
Aga osta see
THE SOUND IS CRYSTAL CLEAR.THIS DECK IS DESIGNED TO RECORD IN ONE DIRECTION AND PLAYBACK ONE DIRECTION. THERE ARE MINOR IMPERFECTIONS TO THE FACE. I use a custom made three-layer double wall box. I cover the item in plastic wrap.
Saab ka odavamalt
Comment
Comment