Teade

Collapse
No announcement yet.

Vintage Yamaha vinüülimängija?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vintage Yamaha vinüülimängija?

Lugu selline, alustasin valest otsast nagu alati...Technicsite odavseeriaid pidi liikudes, asju ostes, müües vahetades olen jõudnud selleni, et mu suuri põrandakõlareid lõpuni toitvat Technicsi võimendit ma endale lubada ei saa ja asjad hakkasid nihkuma Yamaha suunas sest peaaegu soovitud võimsusklassis võimendi on yamal olemas mulle vastuvõetavas hinnaklassis ax-1090 näol. Ehkki küll odavseeriana kuid sobiv CD mängija cdx-530 on mul samuti olemas. Mure on aga selles, et ma ei tea mis nimelist Vinüülimängijat ja ressiiverit siia komplekti otsida. Asja teeb eriti keeruliseks see, et eelistan hõbedast varianti. Hetkel on vinüülikaks veel Technicsi Sl-Q2 mis kõlab hästi, peaagu mätsib laiuselt (5mm kitsam) kuid mitteniiväga värvitoonilt kuna Technics on värvitud plastmass ja hele Yamaha on harjatud metall. On kellelgi ehk mingit soovitust just vinüülika või ressi osas? miks mitte ka ekva või kassett kui selle näoga neid üldse eksisteerib.
    Tänan ette!

EDIT: CD mängijate osas on hakanud tunduma et numbri suurenedes nö klass justkui paraneb, kas eksin või ongi see nii ja selle võimuga sobiks pigem cdx 1060 või midagi sealtkandist?

Vs: Vintage Yamaha vinüülimängija?

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
    Technicsi Sl-Q2 mis kõlab hästi, peaagu mätsib laiuselt (5mm kitsam) kuid mitteniiväga värvitoonilt kuna Technics on värvitud plastmass
    On päris kindel et plastmass? Äkki on ikka alumiinium...?
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
      CD mängijate osas on hakanud tunduma et numbri suurenedes nö klass justkui paraneb, kas eksin või ongi see nii ja selle võimuga sobiks pigem cdx 1060 või midagi sealtkandist?
      Minu meelest selles suhtes küll ei eksi.
      Ainuke asi mida ise tahaks saada, on CDX 10000, kõik muu küll erilist vaimustust ei tekita.
      Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Jaapani vanatehnika valik on suht lihtne - avad saidi ja valid ise, mis Yamaha mudel sind huvitab.:
        YAMAHA,ヤマハ,アンプ,スピーカー,プレイヤー,デッキ,チューナー,オーディオ,名機

Ja siis vaatad, kas värv sobib. Siis vaatad, kas töötab 230 voldiga. Siis vaatad, kas saab sebida eestisse. Siis vaatad rahakotti
        Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Kõigepealt valid välja kõige suurema numbri, näiteks GT-2000.
          "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
            Vabalt võib alustada kõige väiksemast numbrist, näiteks PX 1.

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
              Jaapani vanatehnika valik on suht lihtne - avad saidi ja valid ise, mis Yamaha mudel sind huvitab.:
              YAMAHA,ヤマハ,アンプ,スピーカー,プレイヤー,デッキ,チューナー,オーディオ,名機

Ja siis vaatad, kas värv sobib. Siis vaatad, kas töötab 230 voldiga. Siis vaatad, kas saab sebida eestisse. Siis vaatad rahakotti
              Kui see ainult nii oleks, tegelikult reaalselt midagi osta on võimalik ainult Skandinaavias ja Taanis, sealt ostes on ka garanteeritud et saad seda mida lubatud, kõik muu on aja raiskamine. Väga hea koht on muidugi Jaapan, aga see ostu protseduur läheb väga kalliks. Kõik väärtuslik on juba ammu kokkuostetut.
              Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
              Võiksid aru saada, et raha pole eriti. Peale kauba vinüüli pole mõtet suurelt investeerida. Sest bassi pole, keskmised moonutavad, kõrget vajuvad ära, ja midagi sellega teha ei anna.
              Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
                Peale kauba vinüüli pole mõtet suurelt investeerida. Sest bassi pole, keskmised moonutavad, kõrget vajuvad ära, ja midagi sellega teha ei anna.
                Hakkab jälle pihta ...

Comment

Working...
                X