Lugu selline, alustasin valest otsast nagu alati...Technicsite odavseeriaid pidi liikudes, asju ostes, müües vahetades olen jõudnud selleni, et mu suuri põrandakõlareid lõpuni toitvat Technicsi võimendit ma endale lubada ei saa ja asjad hakkasid nihkuma Yamaha suunas sest peaaegu soovitud võimsusklassis võimendi on yamal olemas mulle vastuvõetavas hinnaklassis ax-1090 näol. Ehkki küll odavseeriana kuid sobiv CD mängija cdx-530 on mul samuti olemas. Mure on aga selles, et ma ei tea mis nimelist Vinüülimängijat ja ressiiverit siia komplekti otsida. Asja teeb eriti keeruliseks see, et eelistan hõbedast varianti. Hetkel on vinüülikaks veel Technicsi Sl-Q2 mis kõlab hästi, peaagu mätsib laiuselt (5mm kitsam) kuid mitteniiväga värvitoonilt kuna Technics on värvitud plastmass ja hele Yamaha on harjatud metall. On kellelgi ehk mingit soovitust just vinüülika või ressi osas? miks mitte ka ekva või kassett kui selle näoga neid üldse eksisteerib.
Tänan ette!
EDIT: CD mängijate osas on hakanud tunduma et numbri suurenedes nö klass justkui paraneb, kas eksin või ongi see nii ja selle võimuga sobiks pigem cdx 1060 või midagi sealtkandist?
Tänan ette!
EDIT: CD mängijate osas on hakanud tunduma et numbri suurenedes nö klass justkui paraneb, kas eksin või ongi see nii ja selle võimuga sobiks pigem cdx 1060 või midagi sealtkandist?
Comment