Teade

Collapse
No announcement yet.

boschmann zx-122n

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

boschmann zx-122n

tahaks teha antud elemendile inverterkasti aga ei saa nn programmidest aru.mõni näitab 300 l. kasti mõni 180l. äkki keegi oskab aidata

tegin bbp6 mõned arvutused ja ta pakkus hoopis closed box mitte vented :huh:
    mai tea ka kas on õige aga ruumala pakkus 29 liitrit ja mõõdud: alus-347mm, pikkus-230mm, kõrgus-537mm
    siit võetud andmetega tegin-aadress
    tee ise yle kui sul bass box pro 6 on või lase mõnes spletsialistil kast valmis teha

Comment

mida sa seal arvutasid et 300L tuli? panid suggest ja maximal bass? ja Closed box võib ta ju soovitada aga mängib väga edukalt ka inverterkastis Aind et inverteri puhul ei tohiks kindlasti nominaalvõimsust ületada, muidu lendab kõll ribadeks kui liiga suure inverteriga tehtud on ...
      -

Comment

http://www.autosound.fi/bbd/ selle sama programmiga tulid sellised arvud.
        võibolla ma ei oska seda kasutada

Comment

:huh: momendil asi suvalises kastis mille toru läbimõõt 100mm ja pikkus 25cm aga ei ole asi nagu õige

Comment

Originally posted by tms@Aug 24 2004, 17:59
            :huh: momendil asi suvalises kastis mille toru läbimõõt 100mm ja pikkus 25cm aga ei ole asi nagu õige
            Väga raske on sulle nõu anda, kuniks sa pole oma tahtmisi korralikumalt kirjapilti seadnud. Mis tähendab: Pole õige ?
            kris@andmevoog.eu

Comment

Originally posted by dixo@Aug 26 2004, 12:02
              Väga raske on sulle nõu anda, kuniks sa pole oma tahtmisi korralikumalt kirjapilti seadnud. Mis tähendab: Pole õige ?
              ma arvan et selle all peab ta silmas seda et heli ei ole just hea...bassi vähe vms. arvan ma õieti?

Comment

See õige, irw...see kõlar ei tekitagi õiget häält eriti...Mina küll heaks ei kiida.
                Ma soovitaks siisk ikinnist kasti, inverteriga kast jääb ebatäpsem, tekib pigem müra kui bassimats.
                S A C
                Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Allar88@Aug 26 2004, 16:15
                  See õige, irw...see kõlar ei tekitagi õiget häält eriti...Mina küll heaks ei kiida.
                  Ma soovitaks siisk ikinnist kasti, inverteriga kast jääb ebatäpsem, tekib pigem müra kui bassimats.
                  see oleneb tõesti elemendist
                  -

Comment

Teema-algataja võiks oma probleemi väheke lähemalt ja sisukamalt kirjeldada - mis pole õige, mida ta saavutada püüab jne. Siis saaks alles korralikult probleemi süübida, mitte nagu paljud teevad - panevad hoobil diagnoosi paika.
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

ok. nimelt vaja eelnimetatud element paigutada audi 100 87-a pagasnikusse.kuna selle pagasiruumi põhi on astmega siis tuleb teha kast üsna õhuke kuid laiuselt võib olla mingi 90cm. auto on sedaan ja seljatugi üsna paks,tekkis mõte juhtida bassitoru tagaaknalaua kaudu salongi. kahjuks ei ole sellise projektiga enne ise tegelenud ja eriti huupi kah ei taha proovima hakata.seepärast oleks abiks kui keegi oskab soovitada kastimõõte toru pikkust jne. tnx.

Comment

oi minul on ka see woofer ja kast on vist hea tulnd välja et hääled on küll (Y)
                        aga kes teada tahab siis www.zone.ee/ahuna - lähipäevil juba valmis kasti pildid ja video . seniks edu teile

Comment

to>tms kus sa boschmanni andmed said
                          >>>>>>>>>>>>&g t;Foorum <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<

Comment

andmed olid elemendiga kaasas

Comment

ega seal teiste elementide andmeid pold /kui siis v-1240xy(B) oleks vaja
                              >>>>>>>>>>>>&g t;Foorum <<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<<

Comment

Working...
                              X