Teade

Collapse
No announcement yet.

iga mehe auto systeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ta vanus on tõest 13. 7klass..Türi Gümnaasium. info usaldusväärne, aga see eriti ei puutu asjase. OT eest vabandust, sest mul veel pole autot
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

RockfordFosgate P112S4, toidab teda Pioneer GM202 ja siis coxide tiir pioneerilutsudest mida võimendab 4x60W cartechnic mis muide müügis
      Headunit on MobilePC ehk siis maakeeli pisike arvuti.
      -

Comment

Masin Peugeot 405. Sound midagi erilist pole, aga kõrvad ainult mootori ning rehvide mürast ka toituma ei pea.
        Et siis: Aiwa CDC-R30MP, ees armatuuris Visatoni TW6NG kõrged, esiustes Trevi DX8165 (või oli 7165) 2way 35/70W, taga aknalauas ei teagi mis asjad on(magnetile ainult triibuline S löödud), 2 riba, ~5" ja võimsus vast kuskil 15W, membraan kas immutatud riidest või klaaskiust.
        Eks tasa ja targu üritab arendada.

Comment

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...4#!240-4454

keegi neid ka proovinud on või olen varsti esimene katsejänes?
          -

Comment

disain on päris ok, ja sagedus karastik ka üsna ühtlane, ei ole suuri muhke ja muud jama.
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

Vs: iga mehe auto systeem

autoks VAZ 2104 ja selline kompott:

ees sellised 10 cm Vitek koaksiaalid:

taga denveri ovaalid ja vasakpoolse ovaali all pesitseb Boschmanni subwoofer

subwoofrit toidab hetkel King Audio 200W võim, aga otsin võimsamat:

Comment

Vs: iga mehe auto systeem

Nakamichi MB 100+5kanalit Bose pärit Alfa Romeost. Mulle piisab.

Comment

Working...
                X