Teade

Collapse
No announcement yet.

makk ei mängi lugusid CD'de peale peale 15't lugu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

makk ei mängi lugusid CD'de peale peale 15't lugu

Selline probleem siis, et makk ei mängi lugusid mis on peale 15't lugu...ja nii iga plaadiga :blink:

1-14 mängib korralikult kuid alates 15'dast hakkab jõnksutama ja igast värke tegema..mis võib sellise asja põhjustada?Äkki aitab laserpea puhastamine vms?

uuri kas laserirajal pole mõnd takistust hammaste vahel
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

Originally posted by funkyzone@Oct 3 2004, 18:50
      Selline probleem siis, et makk ei mängi lugusid mis on peale 15't lugu...ja nii iga plaadiga :blink:

1-14 mängib korralikult kuid alates 15'dast hakkab jõnksutama ja igast värke tegema..mis võib sellise asja põhjustada?Äkki aitab laserpea puhastamine vms?
      Kas nii on kõigi plaatidega või ainult ise kirjutatutega?
      F&F

Comment

Originally posted by altz+Oct 3 2004, 19:41--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (altz @ Oct 3 2004, 19:41)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-funkyzone@Oct 3 2004, 18:50
        Selline probleem siis, et makk ei mängi lugusid mis on peale 15&#39;t lugu...ja nii iga plaadiga :blink:

1-14 mängib korralikult kuid alates 15&#39;dast hakkab jõnksutama ja igast värke tegema..mis võib sellise asja põhjustada?Äkki aitab laserpea puhastamine vms?
        Kas nii on kõigi plaatidega või ainult ise kirjutatutega? [/b][/quote]
        mul originaale polegi seega ei saa proovida kah h34r:

Comment

A kas teisi plaate loeb?
          Arvan ,et kas plaat liiga suure kiirusega kirjutatud või on plaadi kirjutamise ajal midagi vussi läind (vahest juhtub ,et kuidagi vigaselt teeb ,kui näiteks raputad arvutit sel ajal) võibolla lihtsalt plaat kulund.
          Tõnis

Comment

Originally posted by tsaarts@Oct 3 2004, 20:49
            A kas teisi plaate loeb?
            Arvan ,et kas plaat liiga suure kiirusega kirjutatud või on plaadi kirjutamise ajal midagi vussi läind (vahest juhtub ,et kuidagi vigaselt teeb ,kui näiteks raputad arvutit sel ajal) võibolla lihtsalt plaat kulund.
            plaat kirjutatud spetsiaalselt 8x kiirusega, et igalpool mängiks..alates 15&#39;dast loost hakkab jõnksutama nagu keriks..

Comment

mul ei tööta need plaadid mida on kaua mängitud või mis on mehaaniliselt kriibitud. põhjuseks cd ebapiisav kvaliteet. mina kirjutan veel aeglasemalt kui 8, mingi 4 isegi vist. igatahes kui ainult 1 cd ei tööta siis otsi põhjust plaadist ja kirjutajast. kui ei jõua mingitele järeldustele siis uuri www.hv.ee/phorum

Comment

makiks muidu "JVC KD-GS660R"

Comment

Mul oli sama viga mängijal Pioneer PD5100. Laserpea liigub siinil, kuid teisel pool on reguleeritav kruvi, mis hoiab laserit plaadist õigel kaugusel. Selle kruvi (plastikust tugi õigemini) liugepind oli just nii kulunud, et plaadi lõpupoole vajus laser plaadist liiga kaugele ja ei suutnud enam fokuseerida. Regull igatahes aitas ...muidugi võib midagi muudki olla.
                  Tehase plaadid on sallivamad ebaõige laseri asendi suhtes, kui omakõrvetatud CD-R&#39;d.
                  Kirjutada soovitaks küll mitte üle 8x...meil müüdavad toorikud lihtsalt enamuses saast .

Comment

lahti ei hakanud võtma, kirjutasin teise kirjutajaga ja sellega kõik töötab :blink:

Comment

Working...
                    X