Teade

Collapse
No announcement yet.

Auto makk+võim+kõllid tuppa mängima?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Auto makk+võim+kõllid tuppa mängima?

Tegelikult aretab mul poeg siin toas mingit värki. Siiani on meil köögis mänginud üks päris kobe aotoraadio niisama läbi auto akulaadija. Nüüd tahaks sinna komplekti lisada võimu, aga 14 aastase mehehakatise teadmistest jääb napiks ja pean asja veidi kontrollima. Kõik meil kodus olevad riistad on näha pildil: http://www.album.ee/?o=300001743&page=1
    Pildilt on puudu akulaadija, mille pealt meil see köögi (auto)raadio on aastaid töötanud.
    Kes on varem selliste asjadega kokku puutunud, oskab ehk suunata, mis juhtmed millega ühendada ja mida peaks silmas pidama.

Asaga pole mõtet jamada. Saaks tööle küll, kuid ei tasu ära. Kasutegur jääb liiga väikeseks ja kuhjad tuppa igasugu kola. Pealegi võim tahab saada suht tugevat voolu, selleks pead aku kahh tuppa tassima.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

kumba võimendit oli plaanis kasutada,kas amfitoni või audisonicut?

Comment

Plaanis kasutada AudioSonic-ut. Hetkel arvutil taga Amfiton ja suured kõllid, kuid tahab proovida ka teise variandi ära.

Comment

akulaadijal ei jätku võimsust selle audisonicu toitmiseks, siis peab tõesti aku tuppa tarima.mõtekam on amfiton ära kasutada.sinna on võimalik taha ühendada kaks komplekti kõlareid.üks komplekt jäägu siis arvuti jaoks, teine aga autoraadiole.miinuseks on see, et korraga ei saa mõlemasse signaali anda.

Comment

Mis jutt see on? Kas korralikku toitekat poleks mõtekam akuasemel kasutada? Ei tea aga miskipärast pelas korralik autotümakas mul vennal toas küll kui autot vahetas.
            MSN- taneltreima182@hotmail.com
            telefon katki.

Comment

see võimendi tarbib juba ilma signaalita 4-5A voolu.toiteplokk peaks siis kuskil 10A olema,keerukaks läheb.

Comment

Mis jutt see on? Kas korralikku toitekat poleks mõtekam akuasemel kasutada? Ei tea aga miskipärast pelas korralik autotümakas mul vennal toas küll kui autot vahetas.
                1. korralik autotümakas? kui nüüd aus olla siis korralik auto audio süsteem ei saa kuidagimoodi toas hästi kõlada.

2. tuppa mingite masiivsete toiteplokkide loomine on kulukas. nii ruumi kui raha mõttes. ja lisaks tekitavad need ruumi müra juurde.

3. madal kasutegur. juhul kui elamine elektriküttepeal on siis kütteperioodil muidugi tähtsust pole.

Comment

Keegi pole rääkinud kõlamisest ega milllestki muust helikvaliteediga seonduvast. ( Kui aus olla siis saab ka korralikult autosüsteemi tuppa mängima panna - see mu isiklik kogemus). Toitekas ei pea teab mis patarei olema mis pool tuba endale hõlmab. On ka suht kompaktseid ja tublisid toitekaid olemas. Ning lõppudelõpuks ei arenda sa elusees kuulamise ajal maks võimsust. ( Endal hakkab paha ju kui detsibellid soolikaid taovad). Meeldetuletuseks see, et teeniduses mis asub kuskil 30 ruutmeetripeal remonditi , kontrolliti autovõime jms sellega seonduvat. Ütleme nii, et väga väikeste toitekatega sai süsteemi kõrva jaoks talutavalt käima lükata.

Sorru vale nimealt läks postitus. Tegelik peaks TTR olema

Comment

See on see kui unustad kontrollimast kes sisse on loginud
                    MSN- taneltreima182@hotmail.com
                    telefon katki.

Comment

Miks ei tasu arendamist? Juba poisi huvi selle vastu tasub kaasa minekut!!! Noor inimene tehnikast huvitatud, arenebki veidi mingis paremas suunas kui alkohol, nikotiin ja süstal! Iseenesest kostan samuti et saab piisava valjususega mängima ... naabrid on igatahes kaebama tulnud juba :lol:
                      Kas see amfiton mitte müügis ei olnud? <_<
                      http://www.tevalo.ee/foorum/index.ph...pic=12900&st=0

Ma kogu aeg olen unustanud küsida, kuidas autostereosid müüvatel firmadel nn boxides see asi ära lahendatud on?
                      -

Comment

Ma kogu aeg olen unustanud küsida, kuidas autostereosid müüvatel firmadel nn boxides see asi ära lahendatud on?
                        Autostereo stendides on kasutusel ikka stabiliseeritud toiteblokid.Nii võimsad (õigemini lahjad),kui keegi tootja on raatsinud oma stendi panna.Üldjuhul stendides võimendeid ei ole ja sellega seoses ei ole vajadust väga võimsa toite järele.
                        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Originally posted by Ints@Dec 3 2004, 18:45
                          Autostereo stendides on kasutusel ikka stabiliseeritud toiteblokid.Nii võimsad (õigemini lahjad),kui keegi tootja on raatsinud oma stendi panna.Üldjuhul stendides võimendeid ei ole ja sellega seoses ei ole vajadust väga võimsa toite järele.
                          Aga mismoodi siis nt noores tehnikus need supakad kolisevad läbi autovõimude???
                          Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

Comment

Jep, sama küsimus, Kenwoodi stendides samamoodi ja ma ei usu et seal aku koos laadiaga järgi löödud ...
                            -

Comment

Ma juba ütlesin,et tavaliselt stendides ei ole akut (kui on,siis väike aku raadio mälude jaoks).Stendides on stabiliseeritud toiteblokk.
                              Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Working...
                              X