Teade

Collapse
No announcement yet.

2võimu (70A) 30mm2 juhtmete taga, veel ühendada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2võimu (70A) 30mm2 juhtmete taga, veel ühendada?

Mul praegu 2'ele võimule veetud 30mm2 juhtmed, kui ma sinna veel 12->220v muunduri järgi lükkan, kas siis ei saa võimud üldse elektrit kätte?

Paksud juhtmed sinna muundurisse minema peavad üldse ja palju ta voolu tarbib?

mitte ei saa aru. kas võimendit tahavad 220 volti või tahad muundit millegi muu jaoks tarvitda. ja kui suured voolud muundisse jooksevad peaks tolle enda manuaalis kirjas olema. ja mina paneks muundi võimalikult aku lähedale kõrgetel pingetel kaod ikka väiksemad.

Comment

Saan nii aru, et võimu lähevad jämedad juhtmed ja tahad võimule lisaks veel muunduri panna samade juhtmete otsa.
      Seda ei soovita, sest muundur tekitab juhtmetes paraja pingelangu, kui koormus taga...pealegi võivad häired võimu edasi kanduda.
      Muundurile (konverterile) ikka omad juhtmed.
      Voolu tarbimine oleneb koormusest ja muunduri efektiivsusest . Lubatud suurim koormus ja kasutegur (efektiivsus) peaksid manuaalis kirjas olema.
      Toon lihtsa näite:
      Oletame, et soovid konverterile (see veidi suupärasem sõna, kui muundur ) järgi panna seadme, mis 220V pealt tarbib 300W võimsust. Oletame, et konverteri efektiivsus on 92%...siis 12V toitelt võtab ta (300/12)/0,92=27A voolu.
      See ainult näide, kõik numbrid võivad loomulikult erineda.

Comment

Working...
      X