Teade

Collapse
No announcement yet.

kas ka10" või ka12"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas ka10" või ka12"

Tahaks nõu kumb sobiks tda1562 kiviga võimule paremini, ma ei saa aru aga miks on KA 8-12" kõik sama võimsusega.

P.S. Palun mitte kommenteerida nii et KAd ei tasu üldse osta, sest vaja projekt suht odavalt teha, muidugi seda võib öelda kui KA nii nõrk et põleb esimese 5tunni jooksul läbi.

Originally posted by turbopascal@Dec 5 2004, 18:40
    Tahaks nõu kumb sobiks tda1562 kiviga võimule paremini, ma ei saa aru aga miks on KA 8-12" kõik sama võimsusega.

P.S. Palun mitte kommenteerida nii et KAd ei tasu üldse osta, sest vaja projekt suht odavalt teha, muidugi seda võib öelda kui KA nii nõrk et põleb esimese 5tunni jooksul läbi.
    KA-ga on täpselt nii nagu juhtub. Oleneb kuidas pilusilmsel tehasetöötajal tuju olnud on.Ilmselt tuleks sul 12" vaadata - Suurem pindala mängib rolli.
    kris@andmevoog.eu

Comment

Ise eelistax 10" olen võrdlus momenti kogenud ja ütleks et 10" on kuidagi täpsem. Puhtam tundub, võimalik et asi olenes kastist aga mina võtaks pisema.
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Allar88@Dec 5 2004, 19:09
        Ise eelistax 10" olen võrdlus momenti kogenud ja ütleks et 10" on kuidagi täpsem. Puhtam tundub, võimalik et asi olenes kastist aga mina võtaks pisema.
        Puhtam on ta kindlasti. Jõud sama, liikuv osa kergem. Veel tuleks mainida, et sobivad need elemendid kinnisesse kasti, kuigi ega ka see lahendus head heli ei anna selle valjukaga.
        kris@andmevoog.eu

Comment

10" puhuks otsustad soovitaks vaadata streetrace.org foorumis toimuud KIND AUDIA 10" kasti võistlust, see liivaga täidetud kast on päris kenake.
          Liivaga täidetud vaheseinadega kast:
          Pildid
          Oksjon kastiga

Kastivõistluse lingiga saab ehk kodanik dixo rohkem aidata, ise ei leia ülesse kuidagi.
          S A C
          Siberian Audio Concept

Comment

Palun väga:

Kastivõistlus
            kris@andmevoog.eu

Comment

no tänud vastuste eest(esimene kord kui mõistlik mõttevahetus)
              aga vaataks selle nurga alt, et mängima hakkab tda1562 taga.
              sellist võimalust pole et 12" ei tõmba käima.

poes vaatasin et 12"sel magnet suurem(vastukaaluks et pind suurem)
              Küsisin ka müüa arvamust ag ta ei teadnud isegi algul kui võimas on, püüdis küll tarka mängida, aga mul tunne et ta habemega naine.(ei taha kll vastasoo kohta midagi öelda sest olen kuulnud ka kõvu naisspetse).

vaatasin ka liivakasti ag eiteks sis ma pean tagaistme eemaldama ja teiseks mul esiveoga auto ja kui jäärajale minek sis ei saa vist eriti kiirendada ei saa aga
              samas tuleks see lõppkiirusele massiga kasuks B)

Comment

vaata heli kvaliteed kohapealt esimesi 3 ja selle järgi vali, disaini osa ei loe üldse seda saad ise muuta.
                S A C
                Siberian Audio Concept

Comment

mina teeks mugavuse pärast 12" valjukaga. see on suurem ja suurem spl ka

Comment

ag kas keegi on otseslt proovinud neid tda1562 taga (kuskil oli oeldud et kui tda1562 enamvahem maksimum panna sis loob moonutustega siinus KA läbi)(tahendab tda1562el on rms võimsus nii 50rms ja 70max ;et kas see ei ole peamine võimalus et KA läbi läheks

muidugi ega ma kavatsegi maksimumiga mängida et näidata KAga et kui kõva rullnokk ma olen ma lihtsalt tahan ise proovida ja muuta enda hädine audio süsteem veidi mõnusamaks et endal oleks mõnus bassi kuulata(ma ei ole eriline soundiofiil et mul olulie oleks et umbes kui mingi sagedus kõige täpsemini välja ei mängi sis oleks paanika, ei ole kavatsust ka võistlusele minna selle kastiga, senini olen originaal beta makiga ja 2x5W mingite blastik karbis oletvate mingi fujiju(või midagi laadset) kõlaritega läbi ajanud.

P.S ag siiski veelkord tnud arukate väidete eest (ei oelda umbes et pista see king põlema jne)

Comment

otsustasin algul proovida 10" ja kinnisesse kasti aga bass box pro ei laind kaima ja winisd andi mingi 1200l et tahaks teada kas keegi viiciks oiged mootmed arr arvutada
                      (voi sobib kui teen 35l kasti)

Comment

Mõõte soovitan vastavalt eelmise aasta toimunud King Audio kastivõistlusele.
                        Kastivõistlus

Julgeksin Mantaowneri kasutatud mõõtudele mõelda, kuna Ghosti kasutatud topeltseinad liivaga annavad neile väikse eelise, samas usun et ei kasuta sina liiva.(Autoaudios ka suhteliselt pointless). Seega kõige julgemalt võiks kasutada mõõte:

Maht: 72 liitrit (võistluse suurim)
                        Sisemõõtmed: 30cm x 40cm x 60cm
                        Materjal: 19mm MDF
                        Tüüp: inverter
                        Toru: slot port (nelinurkne) 30cm x 4cm, pikkus 55cm
                        Häälestussagedus: ~33Hz
                        Vill: ei kasutanud

Loodan, et Mantaowner ei pahanda
                        kris@andmevoog.eu

Comment

see on kindel et ma invented kasti ka teen ag praegu tahaks proovida kinnist kasti, sest
                          tahaks algul lihtsalt proovida kudas king ka datsub (hiljem valin ka voibolla etema elemendi see alles teine projekt kastidega ja too esimene ka väga algeline ilma oigete mootmeteta s-90 subika elemendile)

Et kas 35 l 10" KA jaoks on piisav(kinnine kast) ja kui keegi proovind closed boxi sis kas villa ka panna ja kui palju nii umbes)

Comment

Ma arvan, et kasti mõõdud võiksid sinna 70l kanti jääda.
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Originally posted by turbopascal@Dec 20 2004, 19:29
                              see on kindel et ma invented kasti ka teen ag praegu tahaks proovida kinnist kasti, sest
                              tahaks algul lihtsalt proovida kudas king ka datsub (hiljem valin ka voibolla etema elemendi see alles teine projekt kastidega ja too esimene ka väga algeline ilma oigete mootmeteta s-90 subika elemendile)

Et kas 35 l 10" KA jaoks on piisav(kinnine kast) ja kui keegi proovind closed boxi sis kas villa ka panna ja kui palju nii umbes)
                              Tegu siiski freeairiga, et ei ole mõtet koonerdada selle litraasiga.
                              Kinnise kasti kohta arvan seda, et miks raisata niigi täbaraid resursse mida sa woofer pakub sellega et hoida üks osa "potensiaalsest" helist kasti sees.
                              S A C
                              Siberian Audio Concept

Comment

Working...
                              X