Teade

Collapse
No announcement yet.

K: Kui võimasad on Pioneer keh 1400 taustapirnid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K: Kui võimasad on Pioneer keh 1400 taustapirnid

Kui tugeva voolupealt ja kui võimsad? Kes teab? 5 pirni muidu

Seda ei tea aga 12 voldised integreeritud takkidega ledid läksid nii mis mühin, ühe aind tinutasin valetpidi ja põles läbi
    -

Comment

Skeemi järgi 14V 65mA. Miskipärast on seal ainult 3 pirni. Pole praegu ühtegi sellist pilli remondis ka, et kontrollida skeemi vastavust tegelikkusele. Loodetavasti on pirnide andmed ikka õiged.
      Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

14V seepärast et töötava mootoriga peab pirn seda valu vastu pidama, kui just takke kuhugi ette pole topitud 3 pirni on jah, need annavad valguse edasi mööda klaasplaati, mis paneb nupud särama Samuti kandub valgus nii LCD või mis iganes kuvar seal pole, selle taha ja paneb selle ka särama. Õemehe makk oli mul selline just, millel ka pirnid vanadusse surnud. Mingi remondimees ütles kohe et peab ka ekraani välja vahetama, sest tollel eraldi valgustus ja ma ka ei tea mis ulmelisi põhjuseid seal veel loetud oli :angry: Igatahes jah ... remonditöökodadega ja nn "võõraste tegelastega" ettevaatust, need üritavad igasugu crapi kaela määrida, mis vähegi võimalik. <_<

EDIT: taheti 900 eeq selle jura eest mis kaela määriti, piisas ainult tevalost LED&#39;de tellimisest ja kombes, eelarve alla 100 eeq :lol:
        -

Comment

Working...
        X