Teade

Collapse
No announcement yet.

Oleks vaja woofri kasti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Oleks vaja woofri kasti

Üritasin ise bassboxiga mingeid mõõtmeid leida, aga seal ei ole sellise elemendi andmeid ja minu jaoks on need andmed kaa suht müstika...mingid fs, vas...ei tea lihtsalt ei oska.

Andke nõu mis kast teha: kinnine, inventer või oopis bandbass?

Auto on laugpära. Kui keegi suudaks mingid tööjoonised valmis aretada, siis saag seisab mul endal ka käes st. kasti valmistamisega peaks ise hakkama saama.

Tänud!

teema peaks olema bassikõlari foorumis

Comment

sorry, ma suht võõras siin foorumis

arvasin, et autoaudioga ikka tegemist aga äkki moded saavad selle teema siis sinna õigesse kohta tõsta.

Comment

Sellist elementi nagu Pioneer TS-254F/C pole olemas, on kas Pioneer TS-254F või Pioneer TS-254C (viimane siis kasti panekuks).
        -

Comment

käisin garaazis ja vaatasin järgi on jah TS-W254F

alguses kirjutasin selle margi siia pioneeri 2001a. kataloogist, kus oli see antud kaldkriipsuga (...F/C).

kas seda F siis ei pandagi kasti?

Comment

Ei panda jah, F tüüp on kasutamiseks siis nii, et suunad elemendi salongi/suusaluuki ja kastina kastuba ta pagasnikut. Aga sinu masin on nagu kirjutasid laugpäras, siis oledki probleemi ees, sest seal otseselt ju eraldi pagassi pole, see kõik ju salongiga ühine ruum.
            Lahendus oleks see element panna suuuuurde inverter kasti või siis see maha müüa ja osta kasti element asemele. Ise läheks teist teedpidi, sest kunagi tegin kasti ühele tuttavale 303F elemendi jaoks ning eriti see tulemus mind ei rahuldanud nt, ikka F element ilma kastita ja C kastis.

Comment

suuerd tänud!

uurin äkki saan poes ümber vahetada.

head jõulu kõigile!

Comment

Working...
              X