Teade

Collapse
No announcement yet.

Autoraadio jamab peale dioodide vahetust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

http://www.album.ee/?o=316816111
    lingil on makist pildid ja ka maki peal olevast kleepsust mis on pooleldi maha kulunud :S seal peal on mudel kirjas aga näha on ainult esimest tähte P..-.......
    äkki keegi teab maki tüüpi?? või on keegi sellist näind??

Comment

Krt, sealt ei loe miskit välja. Kas kasseti luugi peal või kusagil mujal esipaneelil pole mingit markeeringut? Näiteks mingi PU-xxxx.
      Raadio nägu tundub tuttav aga marki küll ei riski pakkuda - neid on vähemalt siinkandis vähe liikumas, eriti viimasel ajal.
      Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

nu selles jama ongi et paneelil mudelit kirjas pole..
        usa auto ex makk ka sealt kandist pärit siis..
        netis ma ka ei leidnud vanemate clarionide kohta pilte ega infot :S

Comment

mul olemas ligilähedase välimusega aga mudeliks CRH60

Comment

ega seal kahepoolne trükiplaat ole?sel juhul tuleb hakata pooltevahelisi üleminekuid kontrollima.

Comment

Mul vedeleb identse n2oga Clarion.Mudel siis 926HP.Ehk on sellest abi,aparaat ise ka saadaval(l8pp 8htal omadega).Tootekood PE-9175A.

Comment

Sellise mudeli skeemi mul pole.
                Mis nende klahvide taga on? Kas kummilatakas või on eraldi tillukesed lülitid? Äkki mõni neist jamab. Üldiselt peaks kõik klahvid vajutamisel tegema samasuguse "jõnksu". Kui mõni klahv läheb nagu vastu seina, ilma "jõnksuta", siis tasuks seda uurida. Vahel väsib mõni ära ja hakkab omapäi lülitama või jääbki kokku. Siis ongi selline jama, et ükski klahv ei tööta. Teinekord piisab raadio ringipööramisest remondi ajal ja hakkabki jälle tööle... kuni järgmise korrani.
                Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

juhul kui displei yhehdataxe juhtmega pidevalt kokku-lahti siis tekkivad seal tihti kylmekad: kontrolli
                  Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                  Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Working...
                  X