Teade

Collapse
No announcement yet.

CD makk, ovaalid ja woofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

CD makk, ovaalid ja woofer

Teema siis sihuke et ostsin mõned seadmed..
    nüüd sooviks infot Sony CDX-4000RV kohta.. oleks vaja user manual-i kuna mai tea maki kõiki funktsioone ja oleks vaja teada kuda mida ühendada saab.. allpool toodud lingil on makist ka mingid pildid .. eriti tahaks teada RCA väljundite kohta maki taga, mida ma sinna ühendada saan??
    ja ISO pistiku kohta.. kõlari ja toite juhtmeid ma tean aga tahaks teada mis eesmärk on tumesinisel ja helesinisel juhtmel???

Woofrile oleks vaja nüüd kast ehitada, hakkan sellega tegelema aga nüüd oleks jälle abi vaja.. kes arvutaks mulle kasti mõõtmed välja??? Mudel: TS-W303F
    ja teada oleks ka vaja, et kui võimast võimu woofri jaoks vaja läheb?? ja kas filter oleks vajalik??

Siis võiks keegi infot jagada või oma kogemustest rääkida Pioneeri ovaalide TS-6985 kohta..

tänan..

link kus kõik pildid: http://www.album.ee/?o=316816669

Originally posted by martiini911@Jan 13 2005, 23:58
    Teema siis sihuke et ostsin mõned seadmed..
    nüüd sooviks infot Sony CDX-4000RV kohta.. oleks vaja user manual-i kuna mai tea maki kõiki funktsioone ja oleks vaja teada kuda mida ühendada saab.. allpool toodud lingil on makist ka mingid pildid .. eriti tahaks teada RCA väljundite kohta maki taga, mida ma sinna ühendada saan??
    ja ISO pistiku kohta.. kõlari ja toite juhtmeid ma tean aga tahaks teada mis eesmärk on tumesinisel ja helesinisel juhtmel???

Woofrile oleks vaja nüüd kast ehitada, hakkan sellega tegelema aga nüüd oleks jälle abi vaja.. kes arvutaks mulle kasti mõõtmed välja??? Mudel: TS-W303F
    ja teada oleks ka vaja, et kui võimast võimu woofri jaoks vaja läheb?? ja kas filter oleks vajalik??

Siis võiks keegi infot jagada või oma kogemustest rääkida Pioneeri ovaalide TS-6985 kohta..

tänan..

link kus kõik pildid: http://www.album.ee/?o=316816669
    woofril se tagumine F mitte ei peax näitama, et tegu freeairiga?
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

...Sony CDX-4000RV kohta.. oleks vaja user manual-i...
      CDX-4000X`i manual on siin: http://www.docs.sony.com/release/CDX4000X.PDF
      Ei oska öelda, kas sinu mudeliga 100% kattub, album.ee ei avane järjekordselt.

...eriti tahaks teada RCA väljundite kohta maki taga, mida ma sinna ühendada saan...
      RCA väljunditesse saad ühendada RCA juhtmed, mis lähevad võimu ja edastavad võimule helisignaali.

...mis eesmärk on tumesinisel ja helesinisel juhtmel...
      Helesinine on antenni/võimu Remote. Sellesse tuleb impulss siis, kui maki sisse lülitab ja sellest tulenevalt lülitad samal ajal sisse ka antenni/võimu. Tumesinist pole ma küll veel ISO pistikul näinud. Kui su pistikut näeks, siis oskaks vb öelda.

...Woofrile oleks vaja nüüd kast ehitada, hakkan sellega tegelema aga nüüd oleks jälle abi vaja.. kes arvutaks mulle kasti mõõtmed välja??? Mudel: TS-W303F...
      Tegemist siis jah Free-Air woofriga, mis ei sobi kasti. Soovitan maha müüa ja "C" tähisega woofri osta.

kui võimast võimu woofri jaoks vaja läheb?? ja kas filter oleks vajalik??
      Võimendi RMS võiks olla samasuur, kui elemendi RMS või natuke suuremgi. Filtrit enamast vaja ei ole, kuna pea kõikidel võimenditel on madalpääsfilter peal.

...rääkida Pioneeri ovaalide TS-6985...
      Isiklikult arvan, et ovaalid, nagu ovaalid ikka. Ei ole neis midagi head/halba.
      Minu valmistatud kõlarikastid.

Comment

Originally posted by martiini911@Jan 13 2005, 22:58
        eriti tahaks teada RCA väljundite kohta maki taga, mida ma sinna ühendada saan??
        ... saad Joystick puldi ühendada. CD boxi panna ei saa, kui ainult läbi antenniaugu FM modulaatoriga.

Comment

2 Vipp: Seal on 2 RCA väljundit: Nende all on kirjas Audio Out Rear ja üks on Left ja teine Right.. kas võimendisse lähevad mõlemad left ja Right (punane ja valge) RCA-d või saab kudagi ühendada 2 võimendit??
          Siis on maki taga paremas nurgas veel väike sinine pesa, näeb välja nagu pleieri kõrvaklapi pistiku pesa.. mis see veel olla võib?? tundub nagu mingi sisend.. vb saab sinna CD boxi ühendada??
          Iso pistikust panin ka pildid ülesse.. vaata vb saad aru milleks see tumesinine kabla on
          Vot seda ma küll ise ei osanud vaadata et tegemist Freeair woofriga.. siis jah jama nats.. ühesõnaga kastis ei ole sellest midagi kasu?? a palju selline maksta võib ja millise hinnaga saax taolise woofri millele annaks juba kast ehitada??

tänan info eest ja loodan et tuleb veel abi

Comment

...Seal on 2 RCA väljundit...
            RCA ongi kahe soonega juhe. Parem ja vasak kanal. Sellel antud kaablil jookseb kahe soone vahel veel remote juhe.

...või saab kudagi ühendada 2 võimendit...
            2 võimendit saad ühendada kasutades Y-kaableid, mis signaali kaheks jagavad.

...Iso pistikust panin ka pildid ülesse...
            Sony`l on siis hoopis vastupidi, tumesinine on remote ja helesinine on ATT, ehk siis autotelefoni (handsfree) jaoks.

...ühesõnaga kastis ei ole sellest midagi kasu?? a palju selline maksta võib ja millise hinnaga saax taolise woofri millele annaks juba kast ehitada...
            Eks mingit kasu on temast ikka, aga kasti mõeldud element teeks kindlasti paremat häält. Eks ta hinnaklass sinna 500 kanti jääb, kui niig palju. Selliseid woofreid, millele annab kasti ehitada on praktiliselt igas hinnas. Pead ainult jälgima, et tegemist on "enclosure" type elemendiga, mitte "ree-air". Suur enamus on siiski kastielemendid.

Comment

Originally posted by martiini911@Jan 14 2005, 00:29
              ...näeb välja nagu pleieri kõrvaklapi pistiku pesa.. mis see veel olla võib?? tundub nagu mingi sisend.. vb saab sinna CD boxi ühendada...
              See on siis pistik puldi ühendamiseks.

Leidsin nüüd manualid ka sinu maki jaoks, mis tegelikult langevadki kokku minu varem antud manualiga, aga on ilmselt natuke põhjalikumad.

Maki paigaldusjuhend:
              http://pdf.crse.com/manuals/3044185121.pdf

Maki funktsioonide juhend:
              http://pdf.crse.com/manuals/3044187131.pdf

Comment

TS-W303F on freeair subakas, TS-W303C on enclosure ehk siis kasti element!!! B-)
                -

Comment

hea cd-makk on! Mul endal peaaegu samasugune

Comment

ei puuduta seda teemat aga , kui on makil 4 rca väljundit ja suppaka juhtimist ei ole...
                    Kuidas oleks võimalik nii teha et saaks signaali võimu suppaka jaoks? Nii et teisi kõlareid võimendi ei võimendaks?

Comment

no kui sa teisi kõlle sinna võimule järgi ei torgi, siis ta ei võimenda ka ju muud kui aind subakat või mis?
                      -

Comment

ta vist tahab teised kõllid otse väljunditest võtta (2 esimest ja 2 tagumist) ja woofri jaoks võimendile signaali saada.. ma sain nii aru.. ma arvan et nendest 4-jast RCA-st peaks 2 ikka võimendile vajaliku signaali välja andma.. targemad rääkige
                        kindlalt mai ütle midagi.

Comment

Originally posted by suRENDER@Jan 24 2005, 22:05
                          ei puuduta seda teemat aga , kui on makil 4 rca väljundit ja suppaka juhtimist ei ole...
                          Kuidas oleks võimalik nii teha et saaks signaali võimu suppaka jaoks? Nii et teisi kõlareid võimendi ei võimendaks?
                          Ära sa jumala eest maki mudelit ütle, äkki keegi veel otsib manual`i ja vaatab täpselt järgi ning vastab sulle.

Aga kui supaka juhtimist kindlalt ei ole, siis on üks võimu väljund koos esikõlaritega ning teine koos tagakõlaritega.

Võimendi sul teisi kõlareid ei võimendaks nii või naa. Ilmselt pead silmas seda, et saaksid supakat makist iseseisvalt juhtida.

Kui sul need RCA`d koos teiste kanalitega on, siis ei saagi sa seda teha, kui sa just tagumisi kõlareid üldse tagant ära ei ühenda.

Üldiselt arvan, et kogu süsteemi saab väga edukalt paika sättida nii, et sa ei peagi makist midagi peale lugude vahetamise muutma.

Comment

Working...
                          X