Teade

Collapse
No announcement yet.

autos mingi jama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

autos mingi jama

võimendiks on mul ssis Bolt Lightening audio B150.2 mille võimsus on 150W. kõlariks on bolt mis on 400W. aga probleem selles et subbar enam ei tööta. kõlar on korras, ära proovitud aga võimendiga ei tea mida teha sest vaatasin kas vool tuleb läbi, mis näitas positiivseid tulemusi. aga kui alguses võimendil töötas selline tuluke nagu Protector ja siis veel yks kaunistav lambike seal võimu peal siis nyyd võimendi nagu voolu enam ei saa. kaitse vaatasin yle, mis oli korras, klemmidel ka midagi viga ei ole.
    mida ma peaks veel yle kontrollima või mis võib sellel viga olla.
    kui pilte on vaja võimendi sisemusest või võimendist siis kysige, need on olemas

Kontrolli üle, kas remote`st ka voolu tuleb.

Proovi õrnalt võimendi klemme liigutada (ära ainult küljest ära vääna.)
    Kui õrnalt väänates vaheldumisi sisse lülitab, siis suure tõenäosusega tegemist külmjootega - klemmid tuleb trükiplaadil üle joota.

PS: Võimendi protect tuluke ei tohi küll koguaeg põleda. Alguses lööb korraks põlema. Kui ta koguaeg põles, siis ei oleks tohtinud sealt mingit heli tulla. Tuluke näitab, et elemendi takistus on liiga väike ja võimendi ei kannata seda.
    Minu valmistatud kõlarikastid.

Comment

Originally posted by Vipp@Jan 23 2005, 18:06
      Kontrolli üle, kas remote`st ka voolu tuleb.

PS: Võimendi protect tuluke ei tohi küll koguaeg põleda. Alguses lööb korraks põlema. Kui ta koguaeg põles, siis ei oleks tohtinud sealt mingit heli tulla. Tuluke näitab, et elemendi takistus on liiga väike ja võimendi ei kannata seda.
      või on gain liiga põhjas

Remote saad nii ka testida et kavõi kirjaklambriga ühenda pea+ ja remote ära omavahel, kui siis tuled särama löövad, siis kombes. Enne kui kaant maha ei võta, siis ei oska ise ka rohkemat öelda .. Mul pioneeril oli üks rada miskipärast maha põlenud ja ühe kondeka lahti raputanud. Nüüd kestis kuni üleeelmise kuuni ja praegu sõidan ilma subakata
      -

Comment

proovi võimu vahetamist kui töötab siis viga võimus
        smasher55@hot.ee<------küsimused

Comment

esimeses postituses ta juba kontrollis et kõlaris on kõik korras ja viga on võimendis.

Comment

leidsin oige vea ylesse mida alguses täle ei pannud.

aga nyyd tekkis mul kysimus et kas neid aku klemmide oksudeerumist saab kuidagi ära hoida. ma mäletan et kellegil oli kodukal see yleval aga aadressi ka enam ei mäleta

Comment

kus ta Sul siis nii hirmsasti oksüdeerub?
              määri klemmid tehnilise vaseliiniga kokku ja peaks OK olema.
              edit: vead

Comment

Originally posted by Elektrik@Feb 13 2005, 16:55
                kus ta Sul siis nii hirmsasti oksüdeerub?
                määri klemmid tehnilise vaseliiniga kokku ja peaks OK olema.
                edit: vead
                Sprayna on müügil sedasama vaseliini, endalgi kõik klemmid autos sellega üle lastud.
                -

Comment

Olemas ka spetsiaalset määret sprayna.Peaks olema sinine.Vaata akudega tegelevatesse firmadesse

Comment

Working...
                  X