Teade

Collapse
No announcement yet.

kas keegi oskab aidata

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas keegi oskab aidata

mure selline et tahan panna tavalise playeri makkile järgi, ei viici selle kasseti jurakaga pleierit kuulata sest sealt ei tule õiget kvaliteeti, sain isegi CD-boxi sisendi kirjelduse aga ei tea mida peax tegema et maki "source" nupu alla see valik tuleb, et saax selle sisendi sisse lylitada!
    skeem
    yx link ka weel sellest kus on asja natuke lähemalt seletatud!
    äkki saab keegi aidata, väga tänulik olex !

aitähh et aitasite sain juba korda!!!

Comment

kui küsida tohib siis ,et mis viga oli?
      smasher55@hot.ee<------küsimused

Comment

Originally posted by pioneer@Feb 4 2005, 10:27
        kui küsida tohib siis ,et mis viga oli?
        pidi lissalt yhe silla peale panema, et makk arvaks et tal cdboxx taga :lol:
        nr.3 auk ja nr.9 auk kokku, need mis punasega läbi kriipsutatud neid ei lähe vaja, kõrvaklapi juhe kylge ja oligi asi korras - õige augu leidmisex kasutasin katse exitus meetodit B-)
        skeem ise

Comment

Kle , mul üx küsimus, et ma tahan ka teha makile sellise sisendi, aga ei oska. Ehk oskad seletada kuis seda teha?

Comment

tal ju kenwoodi kohta kena skeem üleval:
            http://www.zone.ee/maasu/Kenwood-connector.jpg
            (zone'st küll pilte välja lingituna ei näidata - st sa ise näed kui sa neid enne otse oled vaadanud, teised mitte... seega pane lingid piltidele, mitte pildid ise)
            erinevatel cd-box'idel on see asi lahendatud erinevalt. Konkreetsel asjal oli siis ots, mis palus raadiol lülitada cd-boxi sisend ja seda sai ära ühendada. Paljudel on kogu juhtimine digitaalne. Mõne protokoll on ka lahti murtud ja netis on mõningaid skeeme koos koodiga, mida siis saab panna mikrokontrolleriga sinna juhtme otsa raadiole cd-box'i mängima et siis raadio lülitaks selle sisendi.

Comment

Originally posted by Chevy@Mar 2 2005, 14:45
              Kle , mul üx küsimus, et ma tahan ka teha makile sellise sisendi, aga ei oska. Ehk oskad seletada kuis seda teha?
              on sul ikka sama makk???

panin pildi lingina

Comment

Working...
              X