Teade

Collapse
No announcement yet.

Sisend automakile Gamma V

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sisend automakile Gamma V

Tere
    On auto VW ja seal originaal makk Gamma V. Ei ole ise seda makki sealt välja võtnud aga olen uurinud ja selgub, et sellel makil ei ole Line IN sisendit. Makk on küll võimeline juhtima CD Boxi ning tänu sellele peaks olema ka võimalik saada Line in. Ei tahaks hakata autosse panema mingit teist makki kuna see sobib suht hästi muude komponentidega.
    Küsimus oleks siis, kas keegi on kursis asjaga, et kuidas saaks sellele autoraadiole mingisuguse audio sisendi, et ühendada mingi MP3 mängija.
    Leidsin netist mingi skeemi millega peaks asjaga hakama saama aga kas seal on vaja veel midagi programmeerima või ei ?
    Ning kas keegi on nõus selle skeemi kokku panema mingi raha eest?
    On olemas skeem koos trükiplaadi skeemiga ka seal lehel.

CD Changer Simulator

sisend tuleb panna enne potensiomeetreid sinna kus sisse tuleb auto raadio

Comment

Äkki keegi, kes on rohkem elektroonikaga kursis uuriks seda minu antud skeemi ja ütleks, kas on mõtet selle skeemiga jännata ning palju võiks selle skeemi koostamine maksma minna. Selle skeemi eesmärk on see, et ta annab makile märku, et cd box on taga ning aktiveerib line in otsad makil.
      Kui keegi on nõus selle skeemi kokku panema, siis andke teada ning loomulikult hind ka.
      Tänud

Comment

kas sa niimoodi ei proovinud, et vajutad eest CD nuppu.edasi annad siis sisendisse signaali,rohkem pole nagu midagi tarviski.

Comment

Asi selles, et makk kirjutab, et CHANGER NOT CONNECTED

Comment

selle simulaatori skeemi pole antud,aga tundub et ta tahab mingit programmeerimist.sisse peab olema kirjutatud vastus-jah, ma olen CD mängija.
            teoreetiliselt on veel üks võimalus,osadel raadiotel on varjatud menüüs seade AUX
            s.t. madalsagedussisend.seda peaks veel uurima.

Comment

Tõmbasin sealt sellised failid
              Skeem
              Skeemis kasutatud komponendid
              Kõik koos + juhised

Comment

kokku panna pole teda mingi kunst,ühe foto peal oli isegi trükirajad näha..küsimus on selles, et kuidas see AT90 ära programmeerida.

Comment

Iseenesest kaval skeemike. Tekkis huvi proovida. AT90't sööb näiteks PonyProg. Paraku ei hakka silma softi sellel lehel. Pole miskit kivisse kõrvetada.
                  Kivi oli Tevalos täiesti olemas. Või vähemalt sai tellida.

EDIT: Kui ma nüüd asjast õigesti aru sain, tuleb softi eest rahakotti tuulutada.
                  Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Kirjutasin selle skeemi autorile ja ta tahab 20 euri saada selle kivi programmeerimise eest.
                    Üldiselt ei ole asjal siis mõtet minu jaoks. Proovin asja kassetiadapteriga korda ajada.

Comment

Working...
                    X