Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer deh 2030r

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pioneer deh 2030r

Tere !

Mul on siis kaks probleemi/küsimust, loodan et targemad suudavad aidata

1. kust saaksin võtta makile autos voolu?, ilma et auto käivitamisel makk välja lülitaks, tahaks nagu maki niiöelda iseseisvalt tööle panna et ei pea süütevõtit sisse panemagi.

2. olen korduvalt otsinud ja otsinud, aga pole leidnud oma makile manuaali, äkki keegi oskab aidata, makk ise on Pioneer deh 2030r

ühendad omavahel otsad BACK UP ja ACC, ja viid otsa otse akule.
    ainult et asi lõpeb sellega, et ühel heal päeval jääb raadio tööle ja sõidule minnes avastad et aku on täitsa tühi..
    sellel raadiol pole mehaanilist toitelülitit ja seepärast tuleb ACC ots viia läbi süüteluku.see tagab selle, et peale võtme eemaldamist igal juhul lülitab raadio välja.

Comment

okei aitäh !

Comment

heh ...see et ta käivitamisel korra ennast välja lülitab ..sellest sa lahti ei saagi ...kui on pritsungimootor siis on nii et starter võtab käivituseks enamus voolutugevusestja uuemad makid lülitavad ennast korraks välja ......sellega lihtsalt pead leppima .

Comment

ahsoo, aga noh mul on praegu niihullusti ühendatud et kui auto seisma panen siis lülitab ka välja, isegi kui süüdet täiesti välja ei keera, otse akult ühendades ei tohiks ju vähemalt seismajäämisel välja lülitada?

Comment

ühendamine käib nii, et BACK.UP läheb aku peale(otse) ACC ots läbi süüteluku.

Comment

okei, aitähh kui aega saan asun asjakallale

Comment

Working...
              X