Teade

Collapse
No announcement yet.

Sisend automakile Blaupunkt essen cr43

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sisend automakile Blaupunkt essen cr43

Kas kuidagi oleks võimalik tekitada sisend sellisele makile.
    Kolasin natuke netis ringi ja leidsin sellisele makile paar skeemi ka:
    link1

Tahaks panna makile taha MP3-e mängija!
    Suured tänud!

Sisendi saaks tekitada, lülitades C1567 ja C1547 "+" ja ülejäänud skeemi vahele näiteks pisikese relee. Ilmselt peaks lisama ka seadepotekad, et nivood paika keerata.
    Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

seal käib raadio/magn. väljundi valimine pingega.natuke nuputamist ja saab teha nii et MP3 mängija blokeerib mängimise ajaks raadio ja makki ära.
      D1420 ja D1400 on makki blokeerimiseks
      D1422 ja D1402 on raadio blokeerimiseks

Comment

äkki keegi viitsib minu eest nuputada

Comment

mõõda millisel pingel töötab raadioväljund ja millisel makiväljund.siis saab ehk ka midagi välja mõelda.

Comment

mul tuli hoopis selline mõte, et ma niikuinii ei kasuta kassetti autos...kas selline asi ei ole võimalik, et kassetika helipea asemele paneks juhtme kuhu otsa paneks cd-playeri?

Comment

Originally posted by sops31@Mar 20 2005, 19:44
              mul tuli hoopis selline mõte, et ma niikuinii ei kasuta kassetti autos...kas selline asi ei ole võimalik, et kassetika helipea asemele paneks juhtme kuhu otsa paneks cd-playeri?
              endal sama asi vaja teha

see süsteem läbi kassetti adapteri ja helipea on natuke jama

saab kuidagi otse ka?

Comment

ühendus tuleb teha nagu juba eespool sai märgitud-c1567 ja c1547 peale.
                aga kui makki ei kasuta, siis tuleb R1116 ja R1106 lahti võtta,maki mootori toide vist ka.seal peab katsetamisega proovima.seejärel lükad mingi vana kaseti sisse(see peaks blokeerima raadio väljundi) ja kuula oma plaadimängijat.

Comment

Working...
                X