Teade

Collapse
No announcement yet.

CD ADAPTER Automakile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

CD ADAPTER Automakile

On olemas selline asjandus http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...960-846&lng=est Aga milleks on tal sees hammasrattad, milleks neid vaja :blink:
    Puht huvist küsin

mõnel makil vist selline sys et kui makk tunneb et midagi pole ringi kerida siis lülitab end välja vms

Comment

Aga kui seda adapterit kasutada, siis kus kohast saaks autos CD-playerile voolu? B-)

Comment

Näiteks NiMh akudega või patakatega Mp3 pleier mängib mul jutti 24 tundi ja saab täitsa edukalt kuulata. Kvaliteet muidugi kehvem, kui korralikul cd mängijaga autostereol aga ajab asja ära küll.

Comment

Originally posted by mikk_kikk@Mar 21 2005, 01:06
          mõnel makil vist selline sys et kui makk tunneb et midagi pole ringi kerida siis lülitab end välja vms
          Ise arvasin ka seda sama, aga kuna mul automakkidega erilist kogemust pole, siis otsustasin targematelt uurida

Comment

Originally posted by Ufonaut21@Mar 21 2005, 10:35
            Näiteks NiMh akudega või patakatega Mp3 pleier mängib mul jutti 24 tundi ja saab täitsa edukalt kuulata. Kvaliteet muidugi kehvem, kui korralikul cd mängijaga autostereol aga ajab asja ära küll.
            Aga kas eraldi mingit vooluadaptrit ei müüda? B-)

Comment

On ikka müüa aga suht mõttetu minu jaoks

Comment

Originally posted by KEM+Mar 22 2005, 14:00--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (KEM @ Mar 22 2005, 14:00)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ufonaut21@Mar 21 2005, 10:35
                Aga kas eraldi mingit vooluadaptrit ei müüda? B-) [/b][/quote]
                Palju sul see asjandus volte tahab?
                F&amp;F

Comment

Working...
                X