Teade

Collapse
No announcement yet.

autosoundi väike tuuning

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

autosoundi väike tuuning

Tahaks sis targemate käest vastust, kas võimendi voolukaablid ja kõlarikaablid on vaja topelt isoleerida, või on need spets kaablid juba piisavalt isoleeritud et võib vabalt kuskilt kere mööda vedada.Sest olen näinud süsteemi milles on juhtmed 3x isoleeritud,aga ise arvan, et ple nii hull soundiofiil.

tegu sis kahe võimuga üks hakkab toitma koaksikaale teine supikat. Võimud tahtsin paigaldada auto salongi, paneeli sees suured avad, vict spetsiaalselt selleks mõeldud.
    Seega supika kaabel tuleb umbes 3-4 meetrit pikk pagasnikusse ja kusimus selles, kas koaksikaalide kaablid (juhul kui panen taha aknalauale) voib vedada lahestikku supika kõlari kaabliga.

P.S voimud ple suured umbes 2x50rms koaksikaalidele ja 1x80 rms supikale.
    veel lisaks voimu paigaldus juhendis oli kirjas et voolu kaablid nii "+" kui ka "-" vedada otse akult, kas see on vajalik voi uhendan massi kerre või kui ikka mõtekam kaabliga vedada mass kas sis voib "+" ga kõrvuti vedada.
    Ette tänades.

Maandus peaks jooksma samasse punkti kuhu maki oma, olgu siis akusse või kerre. + oleks hea akult, hädapärast käib süütelukust kah.
    Isoleerimisel ei näe mõtet. Toite jaoks on võimus filter ja kõllide puhul tekkivaid häireid lihtsalt ei kuule.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

ag kõlarikaablid võib ka lähestikku üksteisega vedada?
      mingeid olulisi häireid ei teki?

Comment

Tekib juhtmete vaheline ülekostvus (midagi trafo taolist), mis on piisavalt nõrk, et seda mitte kuulda.
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

võimendi + otse akult. kaitse vahele loomulikult võimalikult aku lähedale.

võimendite maandus kere külge, aga mitte uste külge, kere külge, hõõru haljaks ka ilusti ühendus koht.

Comment

Võimule süütelukust voolu võtma :lol:
            Nalja peab ikka saama ... ma tahaks seda süütelukku näha, mis sellisele koormusele vastu peab Süütelukust võid võtta ainult remotele voolu, mitte jõujuhtmele, jõujuhe tuleb ikka akult !
            -

Comment

see oleks ikka jah suht suur viga kui süütelukust hakata voolu võtma :S . isegi automakile endile oleks kasulik otse aku pealt juhe vedada.
              http://foorum.hinnavaatlus.ee/profil...profile&u=4900

Comment

Working...
              X