Teade

Collapse
No announcement yet.

auto võimendi skeem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Deus@May 21 2005, 11:39
    mis krt nokite siin!!! Vaadates praeguseid subwoofreid, millede väärtus juba on minimaalselt 200W RMS, siis mis siin imestada, kui läheb vaja 600W võimendit.
    Mingid Riisikad suudavad oma DVC'ga arendada nii suurt võimsust ja seda ka vastu pidada. Ranzil peab 15" SSW - 3800 STARSOUND sellist laksu vastu ehk siis pea 2xRMS ning SIINUST! Tuppa jah kõlbab 2x30W ning sellest maa ning ilma aga krt kui tuleb inimene konkreetse probleemiga, et tal 600W autosse vaja, miks krt tuleb siin pool lehekülge irisemist et kle lollakas, mis teed siin? :angry:
    http://www.omitron.ee/index.phtml?u=...d=14&itmid=176 D-klass??? My Ass!

Teemasse: Poest tuleb odavam kui ise jootes. Põhjused: Algaja surgib alati midagi esimese laksuga peeti ning ega need komponendid odavamad pole + veel kuluv aeg. Ei tasu seda närvikulu ära lihtsalt. alustada võiks millestki lihtsamast
    Soovitaks ka ikka ,et osta poest.Isegi odavamad firmad Bochmann´id ja muud ei suuda ka tehastes nii suuri võimsusi saavutada ja ei olegi neil selliseid tooteid pakkuda,seega kodus punnides see vaevalt õnnestub.Enamus tugevamad võimud on jah D ja monod,ning kodus....ei usu ,et tuleks välja. Ja see ,et autodes suuremad võmsused ,see juba on tänapäeval nii. veidi OT:Kunagi olin ka rahul King Audio u. 160 rms aga ajad muutuvad ja nüüdseks võimuks Rockfordi 1500rms võim mis tõukab kahte 300rms Alpineid ja praeguseks rahul ,aga kauaks???

Comment

Originally posted by Nux@Jun 4 2005, 20:26
      veidi OT:Kunagi olin ka rahul King Audio u. 160 rms
      tahaks teada, kust otsast on king audio 160w rms? peale on tal kirjutatud 100w. ja tegelik võimsus on minu kõrva järgi vbla 50w :blink:

Comment

Originally posted by saajatz+Jun 12 2005, 22:57--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (saajatz @ Jun 12 2005, 22:57)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Nux@Jun 4 2005, 20:26
        tahaks teada, kust otsast on king audio 160w rms? peale on tal kirjutatud 100w. ja tegelik võimsus on minu kõrva järgi vbla 50w :blink: [/b][/quote]
        Loe tema lause lõpuni, siis saad aru,et jutt käib üldsegi King Audio võimendist.

Comment

Minu jaoks piisab autos 4*6W RMS (arvatavasti on asi ka heas akustilises lahenduses ja automaki eelvõimendis) ja peaks ütlema, et nende numbrite juures tümakat jagub ning oluliselt suurema võimsuse juures tekiks juba küsimus, kas see auto on ikka sõitmiseks või niisama pulli tegemiseks. Asi hakkaks juba kõrvakuulmise peale käima.

Ma ei kujuta ette mida tehakse autoga, kus on reaalselt 600W helivõimsust sees. Sellise helirõhu juures pole vist autos viibimine eriti lust ja lillepidu. Või kaob see "600W" tõesti tuulde?

Comment

Originally posted by ats@Jul 10 2005, 00:05
            Minu jaoks piisab autos 4*6W RMS
            äkki tahtsid öelda 4*60w RMS ?

sest kui sul oleks 6w siis kuuleks ju ainult peerupriginat ju

Comment

Originally posted by rainar86@May 10 2005, 14:58
              kas autosse umbes 600W võimendit on odavam ise ehitada või osta poest.kui ise ehitada tahax skeemi.kui kellegil skeemi on,siis võiks anda...
              tegelikult mu isa (vana tehnik B-) ) tegi mulle autovõimu 2x160w rms B-)

ja kui sa tahad ise võimendit ehitada siis pead ju kuskilt hiinast need mikroskeemid tellima ja ma arvan et asi läheb kallimaks kui see võimendi ostetuna väärt oleks - ja kui algaja hakkab ise tegema, siis läheb veel kallimaks midagi valesti läheb ja läbi lased siis kellakad. - ja peagi rahakott haigutab, ning kärbes lendab välja

Comment

Originally posted by do_it_right_way+Jul 10 2005, 01:46--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (do_it_right_way @ Jul 10 2005, 01:46)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ats@Jul 10 2005, 00:05

sest kui sul oleks 6w siis kuuleks ju ainult peerupriginat ju [/b][/quote]
                Mõlemad panete puusse&#33;Tava automakkidel on nimi väljundvõimsused kas 4,5W@4oomi või 18W@4oomi(need siis vastavalt klassikalise ning sildvõimendi juures) ning seda +12V toitepinge juures.Maksimaalsed võimsused jäävad 6W ning 24W piireisse.
                Ning veel niipalju, et Melodija-Stereo radioolal on nimiväljundvõimsus 6W@4oomi ning peeretas ikka väga valjusti

Huvitav milliseid hiinakive siin vaja läheb?Sellekohane teema http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=15498
                Võimsuste koha pealt on alati võimalik skeemis muudatusi teha&#33;600W@4oomi võimsuse jaoks siis tuleb arvestada toitepingega +-70V klassikalise võimendi puhul ning toitevõimsusega aku pealt 1200W.Toiteseadet on alati võimalik modifitseerida aga 1200W reservvõimsust auto generaator ei võimalda
                Soovitan asialgu panna kokku minupoolt konstrueeritud sildvõimendi antud lingil; ehk siis saadakse ettekujutus võimsustest akustikas&#33;
                The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                Projektide pildid
                Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Originally posted by Cheopps+Jul 10 2005, 10:58--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Cheopps @ Jul 10 2005, 10:58)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                  Originally posted by do_it_right_way@Jul 10 2005, 01:46
                  <!--QuoteBegin-ats
                  @Jul 10 2005, 00:05

sest kui sul oleks 6w siis kuuleks ju ainult peerupriginat ju
                  [/b][/quote]
                  Ei tahtnud&#33; Raadio on tõepoolest ainult 4*6W ja selles ma olen kindel kahel põhjusel: ma tean mis kivi peal ta töötab ja kaitse on 5A. Kuigi tõsiasi, et see kivi maksab pea 200 kr. Kui see võimsus free-air kõlarite peale raisata, siis võib tõesti "peeruprigin" olla. Ma võin tõestada, et 4*6W kohta on autos heli küll ja "peerupriginast" on asi kaugel

Comment

Originally posted by erx+Jun 13 2005, 12:14--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (erx &#064; Jun 13 2005, 12:14)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                    Originally posted by saajatz@Jun 12 2005, 22:57
                    <!--QuoteBegin-Nux
                    @Jun 4 2005, 20:26

tahaks teada, kust otsast on king audio 160w rms? peale on tal kirjutatud 100w. ja tegelik võimsus on minu kõrva järgi vbla 50w :blink:
                    Loe tema lause lõpuni, siis saad aru,et jutt käib üldsegi King Audio võimendist.[/b][/quote]
                    (y) erx,kes sai asjast õieti aru

Comment

Originally posted by ats@Jul 10 2005, 11:34
                      ...Raadio on tõepoolest ainult 4*6W ja selles ma olen kindel kahel põhjusel: ma tean mis kivi peal ta töötab ja kaitse on 5A...
                      Ehk paljastad saladuse millise toitepinge juures see 6W on?
                      Projektide pildid

Comment

Originally posted by Cheopps@Jul 10 2005, 10:58
                        Mõlemad panete puusse&#33;Tava automakkidel on nimi väljundvõimsused kas 4,5W@4oomi või 18W@4oomi(need siis vastavalt klassikalise ning sildvõimendi juures) ning seda +12V toitepinge juures.
                        Tore et keegi on, kes puusse ei pane, aga paljasta ka teistele, kuidas sa saad 12V toitega sellised nimiväljundvõimsused, sul mingid ideaalsed võimendid saadaval?
                        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Tegemist on siis TDA2004/2005 datasheetidelt võetud andmetega(graafikud).Ideaalsed võimendid nad pole kuid see-eest kõige laiemalt levinud klassikalise skeemilahendusega automakkides
                          Projektide pildid

Comment

Originally posted by Cheopps+Jul 10 2005, 13:06--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Cheopps @ Jul 10 2005, 13:06)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ats@Jul 10 2005, 11:34
                            ...Raadio on tõepoolest ainult 4*6W ja selles ma olen kindel kahel põhjusel: ma tean mis kivi peal ta töötab ja kaitse on 5A...
                            Ehk paljastad saladuse millise toitepinge juures see 6W on? [/b][/quote]
                            Minu automakk käib "TDA7372A PWR AMP 4*6W" kivi peal @ 4Om ja 12V juures. See võimsus on tuleb küll suurte moonutustega. Eks ta reaalselt siis ongi kuskil 4*4,5W nagu "Cheopps" ennist ütles.

Comment

Originally posted by Cheopps@Jul 10 2005, 16:07
                              Tegemist on siis TDA2004/2005 datasheetidelt võetud andmetega(graafikud).Ideaalsed võimendid nad pole kuid see-eest kõige laiemalt levinud klassikalise skeemilahendusega automakkides
                              Graafikut lähemalt vaadates on tegu 10% moonutusega.
                              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
                              X