Teade

Collapse
No announcement yet.

Autosse CD makk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autosse CD makk

Nii, paar küsimust tekkinud seoses vajadusega autosse miski heli takitav karp osta.

Vaatasin www.elektroonika.ee lehelt, et seal pakutakse Kenwoodi MP3 mängijat 2k eest. Kas seda tasuks osta, on äkki kellelgi kogemust?

Veel uurisin selliselt lehelt nagu protuning.ee ja sealt nägin hea hinnaga Legacy makke. Kas Legacy-l on kvaliteeti ka...kui võrrelda näiteks Legacy makke 2k hinnaklassis ja siis seda eespool mainitud Kenwoodi, kummat eelistada?

Ja äkki oskab keegi üldse veel midagi hääd soovitada nii 2k hinnaklassis? Mul ei olegi nii väga oluline, et MP3 mängiks, aga CD peaks kindlasti mängima.

legacy ei ole mitte hea, enne võta kindlasti kenwood

Comment

Aga samas 1 küsimus tekkis veel, et kas keegi oskab öelda, kust saaks normaalse hinnaga üldse korralikke makke mis CD-d ka mängivad. Mõnda kohta tean, aga seal selline kahtlane.

Comment

parem kenwood kui legacy
        vaata +- elektroonikas 2k sony makk,see selle raha eest pärsi norm(mp3)

Comment

eltarc elektroonika müüb akai mp3, 1490.-, Automakkide kohta ei oska öelda, aga muu tehnika neil küll tasemel.

Comment

Originally posted by janl@May 18 2005, 07:54
            eltarc elektroonika müüb akai mp3, 1490.-, Automakkide kohta ei oska öelda, aga muu tehnika neil küll tasemel.
            Ega ikka ei müü küll, ainult hea reklaam; kui ostma lähed: "kaupa lubasivad reedel tulla, ei oleb veel tulenud, tuleb kolmapeeval"... (ei ole täna veel uurinud)

Edit: uurimisel selgus, et kuni reedeni pole lootust: esmaspäeval (23.05.05) ehk :angry:
            Head susserdamist !

Comment

Sai siis mõningaid poode ka külastatud ja vaatasin Pioneeri makke. Aga nüüd selline asi, et ei oska valida.

Üks valik oli DEH-1700 ja teine oli DEH-1600. Kas keegi oskab öelda, miks DEH-1600 ehk siis vanem mudel maksab rohkem. Nimelt DEH-1700 maksab 1895.- ja DEH-1600 maksab 1995.-

Comment

ainuke vahe mis leidsin oli et vanemal mudelil on 4x50 w ja uuemal 4x45w muidu kõik põhimõteliselt sama

Comment

Originally posted by Mikk195@May 19 2005, 14:34
                  Sai siis mõningaid poode ka külastatud ja vaatasin Pioneeri makke. Aga nüüd selline asi, et ei oska valida.

Üks valik oli DEH-1700 ja teine oli DEH-1600. Kas keegi oskab öelda, miks DEH-1600 ehk siis vanem mudel maksab rohkem. Nimelt DEH-1700 maksab 1895.- ja DEH-1600 maksab 1995.-
                  ma paneks 100 juurde ja valiks sony siiski mp3, sub juht jne

Comment

vaata ka järve noortehnikusse seal ka väga palju erinevate firmade makke (cd ja mängivad ka mp3) ise sai ka sealt ostetud

Comment

Ise soovitan see 2K investeerida kasutatud makki - saad tunduvalt parema asja sama raha eest. Kui mõistlikult kasutatud (ja seda enamus ka on), siis ei juhtu makiga üldjuhul midagi, uue kasuks räägib ainult garantii olemasolu.

Hea valik kasutatud makke SIIN

Näiteks SEE

Comment

Originally posted by Mikk195@May 17 2005, 22:30
                        Nii, paar küsimust tekkinud seoses vajadusega autosse miski heli takitav karp osta.

Vaatasin www.elektroonika.ee lehelt, et seal pakutakse Kenwoodi MP3 mängijat 2k eest. Kas seda tasuks osta, on äkki kellelgi kogemust?

Veel uurisin selliselt lehelt nagu protuning.ee ja sealt nägin hea hinnaga Legacy makke. Kas Legacy-l on kvaliteeti ka...kui võrrelda näiteks Legacy makke 2k hinnaklassis ja siis seda eespool mainitud Kenwoodi, kummat eelistada?

Ja äkki oskab keegi üldse veel midagi hääd soovitada nii 2k hinnaklassis? Mul ei olegi nii väga oluline, et MP3 mängiks, aga CD peaks kindlasti mängima.
                        Mina võin küll julgelt pioneeri soovitada, kuna mu tuttav tegeleb autohelitehnikaga siis olen palju erinevaid makke kuulnud ja saanud ka võrrelda, pioneer on alati peale siiani jäänud helikvaliteedis ja mugavuses.

Comment

Sai hoopis VDO ostetud. Mudel on CD139MP3. Välja näeb selline

Comment

Working...
                          X