Teade

Collapse
No announcement yet.

Grundigi automaki transistori asendus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

see makk ei salli impulss toiteplokki,proovin maal aku pealt mis teeb.
    pilt tuli ette uuesti.

Comment

autoraadio ei salli üldse impulsstoiteplokki.tee mingi trahvo peal toiteplokk, täitsa piisab kui ta isegi 0,5A kannatab.stabilisaatoriks kasuta7812.kõva muusikat sellega ei lase, kuid parandamiseks täiesti piisab.

Comment

see isend ei lähe adapteriga 800ma tööle,see display generaator ei lähe käima ja pinge tõmbab 8V peale tausta valgus vilgub ainult

Comment

aga miks need transid üle kuumenesid?

Comment

kas sa kasutasid arvuti toiteplokki?siis võis juhtuda et koormus oli nii väike, et plokk ei stabiliseerinud pinget ja pinge oli kõrgem.
            ma ei leidnud skeemilt BSP452,kus see asub?

Comment

ma kasutan tavaliselt toitena seda vene impulss toitekat B5-46 ja B5-47
              panin 2 adapterit paralleeli nüüd hakkas tabloo vilkuma juba,aga need 2 transsi lähevad väga kuumaks ikka

Comment

Б5-46 ei sobi,see annab ju ainult kuni 10v välja.Б5-47 seevastu on igati korralik asi.
                kas sa takisteid kontrollisid,neid mis transistorite ees on?

Comment

mul ei ole skeemi,aga mis selle generaatori väljundis on?võibolla see tabloo töötab ka 12V peal kuid tuhmimalt?

Comment

ma ei leia neid üles mis seal baasides olema peaks,kas need on ikka plaadi all?

Comment

ilma skeemita on sellist raadiot raske teha.anna aadress, ma proovin saata.
                      veebiabi foorumis ma tõstsin üles küsimuse, et remondifoorumisse postkast pandaks.siis läheks elu tükk maad lihtsamaks.kutsun üles toetuseks jämedat häält tegema.

Comment

nii need takistid,mis trantside baasides on,on mõlemad 99oomi ja eelneva transi otsast maha minev takisti on 388 oomi

Comment

ints0000@solo.ee aga seal oli suurusega mingi probleem,teine e-mail veel:
                          ints0000@hotmail.com

Comment

takistid on siis õiged.

Comment

ehk on sagedus liiga madal või sellega mingi jama?

Comment

saatsin skeemi teele

Comment

Working...
                                X