Teade

Collapse
No announcement yet.

Autosound A610 jaamade salvestamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autosound A610 jaamade salvestamine

Tere!

Nimelt probleem siis selles, et pealkirjas mainitud makk ei suuda salvestada raadiosagedusi. Üritades midagi savestada (numbriklahvi all hoides) hakkab salvestatav sagedus küll vilkuma ning nurka ilmub hoitud number (justkui salvestaks) aga kui seejärel sagedust muuta ning siis salvestatud mälupesa nupule vajutada ilmub ikka sagedus 87.5 (ja nii kõigis mälupesades).

On keegi ehk taolise probleemiga tegelenud? Oskab keegi ehk midagi soovitada?

suhteliselt kauge pakkumine, kuna ei ole automakkidel uurinud seda salvestamise osa. Kuid tööpõhimõtte järgi võiks midagi sellist mõelda temast:
    Kuskile ta peaks selle info salvestama. See võib olla siis mingi RAM või EEPROM. EEPROM säilib siis ka ilma toiteta; ram mitte. Kui tal kontrolleri sees olev RAM vigane oleks, siis vaevalt et üldse midagi töötaks. Seega mina alustaks kontrolleri lähedel olevate kivide info otsimisega; ehk on mõni neist mingi mälukivi, tõenäoliselt siis mingi EEPROMi kivi. Kui sellise leiad, siis otsiks edasi selle toitepinge ja ühendused kontrolleriga ja kontrolliks neid.
    Ahjaa... need jaamade RAM mälud võtavad toidet teisest juhtmest (see, mida siis süütelukk ei katkesta). Kas seal pinge on? Seda otsa võiks ka plaadil jälitada ja otsida, äkki on mingi stabilisaator katkestuses vms.

Comment

Ma läheneksin natuke teise külje pealt. RTFM
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ma läheneksin natuke teise külje pealt. RTFM
        Mida sellega mõeldud? Read The F***ing Manual?
        Kui nii, siis manuali ei ole. Ehk saad aidata ja midagi konkreetsemat öelda?

Comment

kas see isend on kunagi üldse jaamu salvestanud?
          kui ei ole siis ehk peab peale seda nupuvajutust veel midagi tegema.
          võta google ja otsi,ehk leiad manuali.

Comment

Working...
          X