Teade

Collapse
No announcement yet.

Automakile cd-player järgi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Automakile cd-player järgi

Tere!

Ma tean et järgnev teema on varem siin korduvalt olnud kuid ma ei leidnud nendest vastust oma kysimustele.
    Selline probleem et sooviks yhendada kaasaskantava cd-playeri automakiga.
    Automakk ise on Clarion ARX3170E ja tal on taga 2 RCA kontakti(valge-punane) ning yks 15-din mama-pesa.(Loomulikult on ka kõlarite väljundidm,antenni ja voolu sisend).Kas ma yhendan playeri väljundist tulevad otsad kohe RCA'desse või on seal midagi keerulisemat?..milleks see 15-din mamma vajalik on?...ja mis seadistus tuleks makil valida et häält tuleks?...(cd?..kas ta ei nõua sis cd-boxi?)

Maki enda kohta ma mingit juhist netist ei leidnud.....

Tänan ette!!!!
    Viga saab olla alati kas töövahendis või meistris...praktika alusel on enamus ajast viga meistris

rca on väljund, sinna ära signaali anna, 15-din on ilmselt cd box-i sisend

Comment

kõlarite väljundid??.....aga kõlarite jaoks on ju juba oma väljundid?...RCA'd on vahest kasutatud sisendina ka ju..või mis? :unsure:
      Viga saab olla alati kas töövahendis või meistris...praktika alusel on enamus ajast viga meistris

Comment

need rca pesad on arvatavasti liiniväljundid

Comment

selge on see et väljunditesse ühendamisel pole mingit mõtet ,.....kui makil sisendeid pole siis asi keeruline juba .....kas otstarbekam poleks osta cd makk autosse ,.,,,,minu meelest pole need ju kuigi kallid ....2 tonni eest saab suht korraliku juba ...

Comment

Või osta see juhtmega kassett, hyperrimis 150 eeku, k-saluunis 90 eeku, kui suurt kvaliteeti taga ei aja.

Comment

hehe...selle cd-maki plaanin ma nagunii osta....mitte mingi odava vaid yhe pioneeri..(5.5k)....mul on nädalavahetusel yks pikem sõit ees ja ma lootsin et saan väheke lihtsamalt lahenduse.

Aga tänan kõiki sellegipoolest!

Comment

no selle pioneeri mis sul poes 5,5k maksab saab vabalt 2k-ga ka

Comment

see ple poes....yx tuttav toob inglismaalt...:P

Comment

Working...
                  X