Teade

Collapse
No announcement yet.

mure kenwoodi makiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mure kenwoodi makiga

Asi siis selline, et taga on tal see pistik(ISO) kuhu kõik juhtmed ühendada. aga jama seisneb selles et ma ei tea kuhu mingi juhe pista. Netist leidsin ka mingi saksakeelse jutu aga ma ei saa sellest mõhkugi aru. Aga keegi võibolla saab siin on see jutt. Midagi võibolla seal on. On keegi selle isendiga kokku puutunud ja oskab öelda millisesse auku ma pistan voolu, millisesse signaali ja millisest saan kätte signaali?

http://www.carsoft.ru/avtorepair/magn/pin/pins4.html
    vaatasellelt lehelt,vast see vähene vene keel on arusaadav .kindlasti kuskil ka muudes keeltes.
    Et kuhugi jôuda,tuleb sinna minema hakata.

Comment

seal on jah kenwoodist ka aga mida mul vaja on seda pole

Comment

Kui seal lõpuni kerida, tuleb Mersu pistik. Ülemist ( pistik C) pole vaja vaadata. Kõik muud otsad peaks samad olema. Ainult võimu lülitus oli vist eraldi juhtmega. Pistiku otste tähistus on küll veidi niru ja võibolla arusaamatu.
        Viskasin pilgu skeemile ja seal üleminekut Kenwood'i originaalpistikult ISO-le pole.
        Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

ülemineku saab sealt lihtsalt aretada kui panna kokku Kenwood Molex 16 pin pistik ja
          Mersu nime all olev ISO pistik.seletused küll vene keeles aga langevad ju kokku.saan aga aru et probleem ühendustes mitte üleminekus.kui raadiol taga originaaljuhtmed on asi lihtne:
          must=mass
          punane=ACC(süütelukust lülituv 12v)
          kollane=b.up (mälu,pidev +12v)
          sinine=power ant.
          sinine/valge=p.cont(võimendi lülitus jne.)
          hall=FR+ hall/must=FR-
          valge=FL+ valge/must=FL-
          roheline=RL+ roh/must=RL-
          lilla=RR+ lilla/must=RR-
          pruun=tel.mute
          nii lihtne ongi
          Et kuhugi jôuda,tuleb sinna minema hakata.

Comment

Jah, seda küll, aga mul ei ole juhtmeid mul on emane pistik. pilt pistikust
            pilt kattest mis läheb nende kontaktide peale
            kui oleks juhtmed oleks asi lihtsam, aga asi oli selline et kisuti niimoodi autost välja et ei vaadatud kus mis :angry: nüüd siis on vaja teise autosse panna aga ei tea kus, mis

Comment

See ju hoopis BMW pistik. Kus see ISO on? Teise auto küljes? Siis peab veel ka seda linki uurima: http://www.carsoft.ru/avtorepair/magn/pin/pins2.html. Ja vastavad otsad omavahel kokku klapitama.
              Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Kurat, on jah :lol:
                Tänud igaljuhul, nüüd vast saab käima B-)

Comment

Working...
                X