Teade

Collapse
No announcement yet.

K:Generaatori sirin?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K:Generaatori sirin?

Paigaldasin autosse võimendi ja geneka sirin lööb räigelt sisse,ometi on signaali(Korralikud Boshmanni juhtmed) ja voolujuhtmed üksteisest eemal.Originaal makiga sellist sirinat ei olnud,ometi olid ka originaal tagakõlaritel võimud küljes.Kust viga otsida ja mida annaks üldse teha profülaktika mõttes selle sirina vastu?

Võimu maa juhe maki omaga samasse punkti ühendatud?
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by Elukaz@Aug 7 2005, 00:20
      Võimu maa juhe maki omaga samasse punkti ühendatud?
      Ei ole,aga siiamaani pole mul ühelgi Audil see nii ühendatud,ja eelmine audi oli sama kerega ja juhtmete paigutusega,aga ei sirisenud.

Comment

Ma võin ka siis väita, et kui enne üheski autos ei sirisenud, siis kuuled sa praegu valesti. Otsida võid ka signa kaablist, tõmba maki tagant välja ja lühista ära. Võib ka võimu teises autos proovida kui toitefiltri viga.
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Pane signaalijuhtmele vahele "ground loop isolator",ehk maakeeli galvaaniline lahtisidestus.
          Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Originally posted by Ints@Aug 7 2005, 11:07
            Pane signaalijuhtmele vahele "ground loop isolator",ehk maakeeli galvaaniline lahtisidestus.
            Kust ma selle saan osta,või on seda võimalik ise ka teha?

Comment

Mul oli oli sama asi, kui ühe signaalijuhme varjestuses oli katkestus aga siis oli generaatori sirin üsna tugev.
              Võimu maajuhe ikka võimalikult lühike ja auto sassii külge...samasse kohta maki maandusega neid ju ei ühendata, kui võim tagaosas. Ja soovitavalt ka maki korpuselt jäme juhe sassiisse. Vanematel makkidel oli sahtli küljes selle jaoks keermega polt.

Comment

Sain sirinast lahti,geneka konde oli läbi.

Comment

Working...
                X