Teade

Collapse
No announcement yet.

Vilkuv neoon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vilkuv neoon

Küsimus targematele:
    Kas nii on lubatud teha et ma ühendan neoontoru juhtmed otse woofri võimu väljundisse koos woofriga? (et midagi läbi ei läheks?) Või pean selleks teatud asja ostma?
    Auto võim on 300w rms (2x100w rms)

On olemas tööstuslikud vilkuvad neoontorud.Sellistel torudel on komplektis pisike lisablokk,mis ühendatakse kõlari juhtmega.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Originally posted by Ints@Sep 16 2005, 08:57
      On olemas tööstuslikud vilkuvad neoontorud.Sellistel torudel on komplektis pisike lisablokk,mis ühendatakse kõlari juhtmega.
      Kas oskaks ka mainida kohti kus neid valmis kujul juba saada oleks.

Comment

Kasvõi näiteks minu käest. Anna teada,mis värvi ja kui pikka toru sul vaja on.
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Omitronis oli müüa erinevaid neoone, millel oli juures lisa blokk. Sellised, mida ei pea võimu külge ühendama vaid on mikkriga. Peaks olema ju veidi ohutum kui võimu külge ühendada.

Comment

Originally posted by Ints@Sep 16 2005, 08:57
            Muide ma olen ühendanud otse ka muidu
            vilgub päris hästi :P

Comment

Mul endal 2 punast neooni ja ka mikriga. See on kastisees ja ei saa nt waikselt yltse kuulatagi et vilkuma hakkaks sest see on nii tundlik et lihtsalt j22b põlema ina soovitaksin seda võimu yhendamist.

Comment

Mul endal 2 punast neooni ja ka mikriga. See on kastisees ja ei saa nt waikselt yltse kuulatagi et vilkuma hakkaks sest see on nii tundlik et lihtsalt j22b põlema ina soovitaksin seda võimu yhendamist.
                See mida mina nägin, sellel oli tudlikus reguleeritav.

Comment

Originally posted by do_it_right_way@Sep 15 2005, 23:10
                  Kas nii on lubatud teha et ma ühendan neoontoru juhtmed otse woofri võimu väljundisse koos woofriga?
                  Sellele küsimusele pole veel vastust saanud :P
                  Võimule ei tee siis midagi? (Võimuga ei juhtu midagi?Ei lähe rikki?)
                  Nüüd siis puust ja punaselt

Comment

nagu juba kord eespool öeldi. tavalisi ei saa ühendada kuskile mujale kui toiteallika külge. Selleks peab tema inverteril (see plokk, mis kaasas temaga) olema eraldi juhtimise võimalus, kuhu siis seda vilgutaja juhtsignaali lasta.

Comment

Originally posted by digital@Oct 21 2005, 17:22
                      nagu juba kord eespool öeldi. tavalisi ei saa ühendada kuskile mujale kui toiteallika külge. Selleks peab tema inverteril (see plokk, mis kaasas temaga) olema eraldi juhtimise võimalus, kuhu siis seda vilgutaja juhtsignaali lasta.
                      Minu neoon vilgub ilma toitekatta ka
                      "tavalisi ei saa ühendada kuskile mujale kui toiteallika külge."
                      Kui ma ühendan neoontoru juhtmed võimu väljundi külge ja tümmi lasen, siis vilgub ju :blink: Proovige.

See muidu suht "ükskõik teema" ka.. sest ma niguinii ei ühenda nii.

Comment

Jah nii seal ongi aga isegi kui tundlikus t2iesti mahkeerata ikkagi ei saa sest element juba niisama sisselylitadades on ligia vali:P niiet mina ei saanud muudmoodi pean ikkagi leiutama selle k6lli juhtme variandi.

Comment

Jah nii seal ongi aga isegi kui tundlikus t2iesti mahkeerata ikkagi ei saa sest element juba niisama sisselylitadades on ligia vali:P niiet mina ei saanud muudmoodi pean ikkagi leiutama selle k6lli juhtme variandi.
                          No ma täpselt ei tea, aga kas seal plokil on tundlikuse reguleerimise jaoks potentsiomeeter? Kui on siis on ju võimalus see pote asendada suuremaga.

Comment

takistuslik pingejagur on alati lahendus.
                            Täpsustan siis eelmist juttu. Toide peab kindlasti tulema kuskilt toiteallikast. LISAKS sellele võib olla mingi juhtots/otsad, millega saad siis teda vilgutada sealt, kust vaja. Toiteotste ühendamine võimu taha võib lõppeda kas asja enda inverteri, võimendi või mõlema surmaga. Võimendi väljund on vahelduvvool ja sinna alalisvooluseadmeid ei tohi panna.

Comment

Selge

Comment

Working...
                              X