Teade

Collapse
No announcement yet.

Vaja abi SSW-3800 "15"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vaja abi SSW-3800 "15"

Uurisin siin teisi teemasid ja siin päris targad koos endal hakkab kohe häbi sellist asja küsida aga olen ise päris algaja selles asjus sain odavalt 400.- vähe kasutatud SSW-3800
    Uurisin siin ennem et millist kasti vaja ehitada.Tegin 116L ja vineerist paksusega 2,4 ja panin vatiini ka sisse.Peaks nagu õige varjant olema.Vähemalt tundub korralik kast olema aga asi selles et pole mingit võimu ja ei tea millist võimu osta ega tea ka võimude hindasid.Tahaks korralikku mütsu sealt supakalt saada ei tahaks eriti kallis osta midagi odavamat aga samas mis kõlli ära võimendaks.Sooviks mingit auto võimu,sest hiljem tahaks autosse panna.
    Selline küsimus ka et kas seda supakat võib üldse toa võimule järgi panna.

Olen selles valdkonnas väga võhik ja sooviks abi targematelt,kellel vähegi võimalust võiks aidata murest lahti saada

Ette tänades algaja2808

Keegi ei keela sul teda toavõimu järgi panna , peaasi et võimu takistuseks oleks 4 oomi.
    Uuri seda lehekülge ja eks siis otsusta ise millisest võimendist su rahakott üle käib B-)

Comment

Originally posted by bls@Oct 17 2005, 21:53
      Keegi ei keela sul teda toavõimu järgi panna , peaasi et võimu takistuseks oleks 4 oomi.
      Uuri seda lehekülge ja eks siis otsusta ise millisest võimendist su rahakott üle käib B-)

Aga kui mul on toavõim 8 oomi mis ma siis peaks tegema ja kas siis keerab supaka nahka w ?
      SSA- 460 4x60W RMS,2x160W RMS @4 ohm
      kas sellise võimuga pole mul eriti midagi teha w? Või pean ma kohe sellise ostma nagu SSA-G350.2 2x300W RMS @4ohm.2x600W RMS @2 ohm ?

Comment

Ei ta ei keera subbakat nahka, võimendi võib nahka keerata.
        SSA-460 teeb ta sul ka juba päris mõnusat häält B-) , asja ajab ära ka SSA-JS4080B(2x250@4ohm) mille saad 2950.- kätte.

Comment

Originally posted by bls@Oct 17 2005, 23:50
          Ei ta ei keera subbakat nahka, võimendi võib nahka keerata.
          SSA-460 teeb ta sul ka juba päris mõnusat häält B-) , asja ajab ära ka SSA-JS4080B(2x250@4ohm) mille saad 2950.- kätte.

aga kui mul on auto võimul 2 ohm-i kas se siis rikub ära ka midagi w?

Tänud et oled viitsinud vastata

Comment

Subbaka jaoks ei ole eriti mõtet 4 kanalist võimendit panna.Subbaka jaoks pannakse tavaliselt 2 kanaline võimendi,mis sillatakse ära.Tavalised A/B klassi võimendid kannatavad sillatult 4 oomi,digi monoblokid aga ka 2 oomi.
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Üldjuhul võimud mis oma maksimumi annavad 2 oomi pealt on kallimad ja seda sul mõtekas osta ei ole.
              Pigem sobiks sellele võimule SSA-J2080B mis on kahe kanali oma ja selle saab sillata üheksks just selle subwoofri jaoks, need mis enne loetleti, ssa-460 ja ssaJ4080B on neljakanali võimud, mitte et see paha oleks, kuid kui sa otsid ainult woodrile võimu siis selliseid sul vaja pole. See SSA-J2080B maksab olenevalt kauplusest 2150.- kanti.
              aaa... ja see SSA-G350 on tema jaoks liialt võimas, topelt ja natuke peale RMS võimsus juba norm autopingel.

EDIT: ints jõudis osaliselt juba ette :P

Comment

Originally posted by ranz@Oct 18 2005, 10:00
                Üldjuhul võimud mis oma maksimumi annavad 2 oomi pealt on kallimad ja seda sul mõtekas osta ei ole.
                Pigem sobiks sellele võimule SSA-J2080B mis on kahe kanali oma ja selle saab sillata üheksks just selle subwoofri jaoks, need mis enne loetleti, ssa-460 ja ssaJ4080B on neljakanali võimud, mitte et see paha oleks, kuid kui sa otsid ainult woodrile võimu siis selliseid sul vaja pole. See SSA-J2080B maksab olenevalt kauplusest 2150.- kanti.
                aaa... ja see SSA-G350 on tema jaoks liialt võimas, topelt ja natuke peale RMS võimsus juba norm autopingel.

EDIT: ints jõudis osaliselt juba ette :P
                aga kuidas seda sillatakse kui ma selle SSA-J2080B ostan? :unsure:

Comment

No kuidas nüüd seletada... ühesõnaga kahe kanalilisel võimul on neli väljundotsa, kaks plussi ja kaks miinust, et kui sa ühendad sinna kaks miskit kõlarit paned ühe ühele plussile ja miinusele teise teisele. Nüüd kui tahad sealt rohkem võimsust saada subwoofri jaoks on seal lisajoonis ka selle jaoks BRIDGE või MONO nimega, sel juhul ühendatakse miinus ühe kanali poolega ja pluss teise kanali poolega... krt sõnadega on raske seletada :P vaatan kas leian joonise.
                  Nii... see on selle võimu KASUTUSJUHEND, et seal on kogu vajalik tekst ja joonised olemas.

Comment

Originally posted by ranz@Oct 18 2005, 13:39
                    No kuidas nüüd seletada... ühesõnaga kahe kanalilisel võimul on neli väljundotsa, kaks plussi ja kaks miinust, et kui sa ühendad sinna kaks miskit kõlarit paned ühe ühele plussile ja miinusele teise teisele. Nüüd kui tahad sealt rohkem võimsust saada subwoofri jaoks on seal lisajoonis ka selle jaoks BRIDGE või MONO nimega, sel juhul ühendatakse miinus ühe kanali poolega ja pluss teise kanali poolega... krt sõnadega on raske seletada :P vaatan kas leian joonise.
                    Nii... see on selle võimu KASUTUSJUHEND, et seal on kogu vajalik tekst ja joonised olemas.
                    Tänud abi eest

Comment

Working...
                    X