Teade

Collapse
No announcement yet.

Yakumo CDmängija kvaliteet ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yakumo CDmängija kvaliteet ?

K-salong müüb miskit Yakumo CD/MP3 mängijat, millele saab USB pulga ja SD kaardi sisse torgata.
    On kellelgi kokkupuuteid-kogemusi, kas see asi kriitikat ka kannatab ?

(ma täitsa saan aru, et see pole päris audio.. aga noh, fordsierra tasemel ?)

Ei usu, et ta nüüd nii vilets on, vaatamata hinnale! Oli omalgi üks DVD-Yakumo oma-kestis vähem kui aasta-viga toiteblokis, sellise veaga on aga ikka päris palju DVD mängijaid, veel mis meenub on UNITED, need ka suht "tõbised". CD mängijad vast töökindlamad, kuna enamus on ikka nii, et põhiosad on suurelt jaolt samad mis kordades kallimatel mudelitel, kuigi ka see pole viimasel ajal päris 100% tõene.
    -superradical-

Comment

üldiselt k-salongist ei tasu midagi osta
      odav sitt
      tuttav osti läpaka
      ka hea ja odav mõtles et hästi sai.kodus hakkas vaatama.mingeid programme ega midagi polnud peal.tühi.aga odavalt sai
      ja sellega on veel selline värk et seal ned värgid on jamad ja hea kui nad kestavad samakaua kui neil garantiid on.
      tavaliselt ütlevad sealt ostetud seadmed ennem üles.ja korduvalt.ka peale garantiiremonti
      vägapalju kokkupuuteid k-arvutisalongiga.
      niiet hoia parem oma närve ja raha ja osta mujalt.
      Läks vähe OT.aga vaata siiski äkki leiad selle cd mängija mujalt.
      Bzzzt!!

Comment

helikvaliteedi poolest jääb alla ma arvan tuntud tegijatele, samuti nupud võivad käia raskemalt jne, 2k kallis mu meelest selle kohta, ntx akustika.ee on lava mängija 2,3k vist oli, ka usb ja sd kaardiga, usun et see natuke parem

Comment

vaevalt, et saame CD mängija puhul kõrvahaaravast helikvaliteedist rääkida. Võime rääkida toote kvaliteedist. Otsi teemadest kus olen rääkinud kvaliteedi mõistest. Kvaliteet pole ainult pilt ega heli. Puudub ühine nimetaja kvaliteet erinevatel tehinkaseadmetel.

http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...t=0&#entry90062
          MSN- taneltreima182@hotmail.com
          telefon katki.

Comment

praegu leidsin, et Akail on kaks mudelit.
            ainult USB-ga on AKAI – ACR-24 MPU
            ja SD&MMC kaardiga ACR-124MMU

Comment

Ei kiida küll taevani seda K-salongi kuid natuke võiks ikka enne omale selgeks teha ka mida ja millisena ostetakse, enamuses reklaamideski on kirjas, et hinnale lisandub soovi korral OP süsteem (kehtib just odavate arvutite korral) Niiet imestamiseks pole küll põhjust ja ega seal kõik saast olegi, näiteks Tartus on küll nii, et norm. jahutust (radikat) odavamalt enamjaolt ei saa kui K-st!
              -superradical-

Comment

Working...