Tekkis küsimus kas on mõistlik kasutada audese elemendid 3 way esikõlarites? näiteks kasutada 75W87-4 woofritena nendele lisada mid ja kõrg? Plaanis kõike seda toppida esi ustesse B-) (ruumi jatkub)
Teade
Collapse
No announcement yet.
Audes autosse
Collapse
X
-
vot tahtsin ka üelda et audese woofrid kasutatakse autos. aga milliseid mid ja kõrged valida audese 75W87-4 jaoks? võim annab umbes 70watt kanali kohta ei usu eriti et audese mid ja kõrg autosse sobivad käsil väike sq projekt... oma kogemusest tean et audes on väga hea heliga.... aga ei ole kindel kuidas nad autos mängivad muidu kuidagi aretaks sinna ustese ka audese mid ja kõrg sagedus elemendid :lol:
Comment
-
Originally posted by ahtol@Dec 28 2005, 14:32
Minu arvates sobivad audese mid ja kõrged väga hästi autosse, eriti sq poolelt. Sobivaid juhtmeid kasutades on nad väga meeldiva häälega.
Üldjoontes kogu 3 riba uksele installides ei ootaks ma systeemist palju. Taoline install nõuaks tõsist ymber ehitamist.
Comment
-
Originally posted by dixo+Jan 2 2006, 22:22--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (dixo @ Jan 2 2006, 22:22)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ahtol@Dec 28 2005, 14:32
Minu arvates sobivad audese mid ja kõrged väga hästi autosse, eriti sq poolelt. Sobivaid juhtmeid kasutades on nad väga meeldiva häälega.
Üldjoontes kogu 3 riba uksele installides ei ootaks ma systeemist palju. Taoline install nõuaks tõsist ymber ehitamist. [/b][/quote]
Tegelikult peetakse ust üheks kõige halvemaks installatsiooni kohaks. Esiteks on seal tingimused halvemad kui näiteks armatuuris ja heli ei levi ustest kõige paremini.
Comment
-
Originally posted by Silver+Jan 2 2006, 20:25--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Silver @ Jan 2 2006, 20:25)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by dixo@Jan 2 2006, 22:22
<!--QuoteBegin-ahtol@Dec 28 2005, 14:32
Põhjendad?
Üldjoontes kogu 3 riba uksele installides ei ootaks ma systeemist palju. Taoline install nõuaks tõsist ymber ehitamist.
Ukse pehme polster ning tavaliselt siiski ysna ebaõhutihe "kastiosa" on tõesti midbassile mitte just kõige parem koht, samas lihtne alternatiiv. Korralikus Kickis midbass on ikka teine asi.
Armatuuris paremadtingimused? No oleneb nyyd kuidas sedavõtta. Armatuuriiga midagi tehes on tööd nii või naa raskem teostada, samas midrange installitakse armatuuri väga edukalt väga heade tulemustega(Võib ka näiteid otse Eestist tuua). Põhiline pluss see, et kõige rohkem infot sisaldav sgedusriba esitatakse kuulaja ees, kuhu tegelikult peaks ka helilava tekkima.
Heli levib USTES nii nagu heli plekk-karbis ikka, Uste pinnalt on helil kindlasti raskem kõrva õiges faasis/mittesumbununa jõuda.
Comment
-
Topid asju äkki liiast sisse? Milleks sulle ette just 3 riba vajalikud on? Ja kui juba ehitamiseks läheb siis proovi ikka normaalne midrange ja tweeter soetada, audes jääb ikka tõsiselt hätta. Samas hinnaklassis on kindlasti paremaid autosse sobivaid elemente. Bassikas ukses on ju igapäevane, kuid miks 8" ?
6.5" põrandasse, nii nagu Aleks tegi, on ka väga hea ja huvitav lahendus, mis mulle isiklikult väga emeldib, teeb ka auto kenamaks. Midrange-i ei pea tegelikult üldse kasutama, 2 ribaga on võimalik saavutada sama tulemus ja nagu Tartu Sulevile näitas, võib punktide arv võistlusel tublid korrad tõusta.
Ehk jagub mõningaks ajaks mõtisklemist.....
Allar88S A CSiberian Audio Concept
Comment
Comment