Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony cdx - 4180 ei võta enam pilti ette

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony cdx - 4180 ei võta enam pilti ette

selline makk siis täna enam ei võtnud pilti ette, Cd käib ilusti sisse välja aga pöörlema ei hakka. st. seega ongi ainuke funktsioneeriv asi cd eject i nupp.

ei oska kuskilt otsast viga ka otsima hakata, kas nüüd viga esipaneelis ( ei usu hästi nagu sest cd peaks mängima hakkama kohe kui ta sisse paned ) või siis kuskil sügavamal.

panen siia siis maki skeemi ja manuaali lingid ka.

skeemid - http://jebla.kirbuturg.com/CDX-4180.pdf
    manuaal - http://jebla.kirbuturg.com/sonymanual.pdf

praegu uurin siin neid otsi mis peaks paneelile minema. otsin seda mille järgi makk aru saab et kas paneel on küljes v mitte

EDIT:
    kas ma saan õieti aru, et see B+ seal front paneli skeemis peaks olema aku + pinge ? seega siis 12 - 13 V ?
    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

esipaneeli on kõige lihtsam kontrollida samasugusega.kui teist esipaneeli ei leia,siis alusta 5v stabilisaatorist.kui see on normis,siis kontrolli protsessori lülitusotsa.(51.jalg)

Comment

uhh kust ma selle stabilisaatori leian, esipaneeli pealt ?? kuidas ma ta ära tunnen ? ning protsessori all sa mõtled seda protsessorit mis on esiplaadil, vist mitte too mis esiplaadil on selle display controller?

Comment

jäta oma esipaneel rahule ja võta skeem ette.+5v on kõige tähtsam.elu alus nii öelda.

Comment

Kas resetti oled juba vajutanud? Mul oli u sama makk mis peale 5 minutilist mängimist väljalülitades enam pilti ette ei võtt. Resetti vajutades võttis pildi ette. Võid ka proovida.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

IC 801 51 - sel jalal ei ole +5 v. 0 V on.
            et siis mis edasi .. ? kust ma selle stabika leian ? milline ta välja näeb mis ta skeemitähis on ?

stabilitron on selline dioodimoodi jurakas eks ?

Comment

Q916

Comment

Originally posted by kreeklane@Jan 8 2006, 13:23
                Q916
                selle otstel on pinged õiged, ilusad, ümmargused 5.00 V ja ja 5.60 V.

Comment

on sul raadio õieti ühendatud?12v mõlemal otsal(ACCja B.UP)
                  51.jalal peab toimuma muutus siis kui eest näiteks raadio sisse lülitad.
                  kui ei toimu,siis tuleb vaadata et kas generaator töötab(kvarts 4,5MHz).
                  ja muidugi toitepinge 79.jalal.

Comment

töötab ... vist ... et siis ilmselt oli autos ka üks toitejuhtmetest tagant ära kukkunud ja mina kodus ei teadnud ka seda ACC juurde panna .. panin aint massi ja B+.

kohe panen kokku ja kontrollin siis uuesti.

Aga üks küsimus siiski veel. selle maki raadio töötab USA sagedustel. kuna manualis on kirjas et makist on olemas ka euroopa versioon siis ilmselt väikeste modifikatsioonidega peaks tast euroopa sagedustele häälestatud saama.

Comment

sellel käib asi lihtsalt.raadio põhja all on lüliti.lülita see teisse asendisse ja peakski temast eurooplane saama.

Comment

Originally posted by kreeklane@Jan 8 2006, 14:36
                        sellel käib asi lihtsalt.raadio põhja all on lüliti.lülita see teisse asendisse ja peakski temast eurooplane saama.
                        kas sa mõtled s802 ? (9K <--&#62; 10K) seal kahjuks ple lülitit ? ehk piisab siis ümber jootmisest ?

Comment

seesama jah.vaata kõigepealt et kuidas seal tehtud on.seal tuleb takisteid ka vaadata.

Comment

Originally posted by kreeklane@Jan 8 2006, 15:34
                            seesama jah.vaata kõigepealt et kuidas seal tehtud on.seal tuleb takisteid ka vaadata.
                            http://jebla.kirbuturg.com/raadio.jpg

leidsin sellised asjad skeemist ... ilmselt tuleb need ka välja vahetada ? ja kas veel kuskilt midagi ?

aga samas see paistab audio väljund olevat .. see ei tohiks nagu raadio vastuvõttu mõjutada :wacko:

ajah nüüd leidsin otsides veel rida teisi kohti kus euroopa süsteemis on teistsuguste parameetritega konded ja takistid kui usa

Comment

valest kohast vaatasid.lk7.otsi sealt see lüliti üles ja takistid R803/R804.ja siis võrdle skeemi raadioga.vaata mis on pandud ja mis panemata jäetud.

Comment

Working...
                              X