Teade

Collapse
No announcement yet.

Autosse makk, probleem tootja valikul

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autosse makk, probleem tootja valikul

Ehk siis soovitatud on Pioneeri, Blaupunkti ja Alpine`t. Pidavat 3 arvestatavat firmat olema. Töökindlad ja hea helivaliteediga.

Sony, Pnasonic, Kenwood, Clarion jne pidavat märksa kehvemad olema.

Autoasjanduses ei orienteeru üldse. oskab keegi kommenteerida neid väiteid? Kas tõesti esmalt ülesloetletud 3 tootjat on teistest tuntavalt paremad??
    Luxman LV-105/ st.hübriid-lampvõim
    Denon PMA700V/ st.võim
    Pioneer PD-S705/CD keerutaja
    Käsitööna valmistada lastud monovõim
    Peerless/Vifa elemantidega kaheribalised

Seda väidet ma küll ei usu,et Clarion oleks kehvem,kui Pioneer.Pigem on vastupidi.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Osta ära, mis meeldib ja lihtne mugav kasutada. Kõik muu sõltub õnnest ja kasutajast - pealekauba peab arvestama, et stereo selline tihti vahetatav kraam on, kuna narkarid ei maga. Mõnel läheb neli tükki aastas, mõnel üks nelja aasta peale...

Comment

Originally posted by kellakägu@Feb 2 2006, 15:16
        Osta ära, mis meeldib ja lihtne mugav kasutada. Kõik muu sõltub õnnest ja kasutajast - pealekauba peab arvestama, et stereo selline tihti vahetatav kraam on, kuna narkarid ei maga. Mõnel läheb neli tükki aastas, mõnel üks nelja aasta peale...
        mnjah, sellepärast otsingi parimat võimalikust , et sahtlisse lasta panna makk ja ööseks välja võtta autost. Üks krapp juba läks mul koos auto küljeklaasija öösel "jalutama".

Kuna autostereo poolt ei tunne ja see teema niiväga ei huvita, et hakkaks ise otsima tuhnima arvustustes jne, selleks ka tuginen pigem teiste arvamustele.
        Denon PMA700V/ st.võim

Comment

neid ei huvita absoluutselt, kas auk on täis või tühi. Kui on sahtel, siis ei tassi ju keegi kaasa - klaas sisse ja istmealune läbi katsuda. Sõbral varastati raadio, siis hakkas ta kesklinnas uksi lukust lahti hoidma, et mida nad ikka lõhuvad. Ikka löödi klaas sisse, kuigi uksed lukust lahti ja raadio auk tühi - ainult juhtmed rippusid. Ei sahtlit ega midagi. Järgmise autoga sama lugu. Vanad saanid kusjuures. Nüüd sõidabki ilma mitmendat aastat juba...
          Vanad ilma paneelita analoograadiod ei tõmba ainult kedagi ligi, sest nende pealt üle 25 eegu ei teeni...

Comment

Nakamichi, Alpine, Becker (kaks viimast MB originaalid).

Comment

Originally posted by kellakägu@Feb 2 2006, 17:20
              Vanad ilma paneelita analoograadiod ei tõmba ainult kedagi ligi, sest nende pealt üle 25 eegu ei teeni...
              Sellepärast tegin paneeli asemele asetatava "väntadega" raadio esimese poole, aga see jäi eelmisele autole koos raadioga sisse.
              Head susserdamist !

Comment

Mul on Blaupunkt. Ausalt öeldes olen pettunud - põrutusmälu pole sellel ollagi, mul isa autos olev Aiwa ei jäta pooltki nii palju vahele kui enda Blaupunkt. Võib-olla asi ka selles, et ta mul vist üsna vana mudel.

Comment

Valisin siis Blaupunkti MP3 suutlikusega maki, tundub ok olevat igas mõttes. Hetkel ootab sahtlisse paigaldamist- ei taha enam riskida uue aknaklaasiga.
                  Ma@rahul
                  Denon PMA700V/ st.võim

Comment

Näiteks blaupunkt dresdenil on pioneeridelgi kasutatav cd osa
                    Siiani pole kordagi skippinud.
                    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Originally posted by 8413@Feb 12 2006, 10:47
                      Näiteks blaupunkt dresdenil on pioneeridelgi kasutatav cd osa
                      Siiani pole kordagi skippinud.
                      selle sama mudeli omale ka soetasin.
                      ma@rahul. Saksamaalt toodud, 1500.- eek uus makk.
                      Ideaalne ju B-)
                      Denon PMA700V/ st.võim

Comment

Working...
                      X