Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus sony maki audio sisendi kohta?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus sony maki audio sisendi kohta?

Et siis küsimus maki sony cdx m600r kohta...tal on taga 2 rca väljundit ja üx sisend (bus audio in)..ma tahax lasta dvd-lt audiot läbi maki kõlaritesse siis...ma panin rca-d sinna taha aga makist audio läbi ikka ei lähe...nagu ma teada sain on need rca-d cd boxile...kas äkki olex võimalik need rca-d kuidagimoodi aktiveerida..oskab keegi aidata...? <_<

Makk siis selline http://images.ciao.com/iuk/images/products...uct-5596601.jpg

Tänud ette juba

kas AUX lülisid sisse?

Comment

kust kohast ? SOURCE nuppu vajutades ei juhtu midagi

Comment

3 Available only when an optional Sony portable
        device is connected to AUX IN terminal of the unit.
        When you connect a Sony portable device and CD/
        MD unit(s) at the same time, use the AUX IN
        selector.
        ehk oskad ära tõlkida,see jutt käis selle nupu kohta.

Comment

kahjux ma ei saa sellest textist aru

Comment

ma sain vist aru.AUX ilmub siis kui pesasse BUS CONTROL saabub signaal et väline seade on taga.ostad CD box-i juurde ja asi hakkabki toimima.

Comment

nojah sellest ma saan aru...aga ma tahax sinna lasta dvd audio signaali mitte osta cd boxi taha ma tahaxgi teada kas mingi nipiga saax maki ära petta et cd box on taga kuigi tegelikult pole

Aitähh ikkagi kreeklane

Comment

on olemas skeemid mis petavad selle sisendi ära.aga lihtsam on osta kas või mittetöötav cd-box(näiteks selline kus CD osa hukas on) ja see taha torgata.

Comment

heh kreeklane meil täitsa ühine mõtlemine ..just paarkend minutit tagasi panin töötava või mittetöötava cd-boxi ostu kuulutuse streetrace üles
                  aga kui kellelgi ikka mingi mõte siis olen üx suur kõrv

Comment

kas menüüst mitte valida ei saa?
                    Omal praeq mex-5 ja seal on võimalik valida..
                    Sonyl on pult väga tähtis aga proovi ka nii;
                    Makk välja lülitatud(mitte täielikult) ja vajutad menüüd, avaneb seadete menüü ja seal on valik aux skip-> on/off
                    Meie makid on küll erinevad kuid võib proovida.
                    Pärast kui AUX on source-st valitav saad sealt tagant juba ise sisendi välja ajada.
                    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

mul kahjux puldil menüüd valida ei saa aga kui ma maki välja lülitasin (mitte täielikult) siis ma sain menüüd ikka valida aga kahjux AUX-i kohta menüüs midagi ei olnud

Comment

ostsin cd töötava cd boxi taha ja rca-d aktiveerusid..aga kui ma tahan neid kasutada siis box hakkab plaate lugema..ma aga ei tahax et ta neid loex..kas kuidagi olex võimalik ta stop reziimile panna nii et rca-d ikka aktiivsed olexid...
                        segane jutt aga ma loodan et saate aru

Comment

Working...
                        X