Teade

Collapse
No announcement yet.

vene raadiod???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vene raadiod???

Küsimus siis selline,et vedeleb kodus nagu üks 01'e orig. raadio,kuidas on võimalik mingi reine raadio/CD player vms. selline läbi selle raadio ühendada,nii et nagu lülitad sisse asja ja hääl ja kõik nibimine käib selle raadioga???
    ise nagu suht võhik autoraadiotega :unsure:

Originally posted by CORRADO@Feb 26 2006, 20:50
    Küsimus siis selline,et vedeleb kodus nagu üks 01'e orig. raadio,kuidas on võimalik mingi reine raadio/CD player vms. selline läbi selle raadio ühendada,nii et nagu lülitad sisse asja ja hääl ja kõik nibimine käib selle raadioga???
    ise nagu suht võhik autoraadiotega :unsure:
    nibimine???

Ei kommentaari!! Õpi EESTI keelt!

irwwwwww...

Comment

grrr......kas nibimne siis ei ole eesti keelne sõna wää???
      ja tegelt kaa,oleks vaja abi mitte selliseid kommtaare

Comment

Selline ümberehitus selleks "nibimiseks" läheb üsna kulukaks,nii et mina sellist asja ilma väga mõjuva põhjuseta ette ei võtaks.
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

nojah,eks ma veel uurin asja

Comment

vabandust, et teemat risustan, aga mis see "nibimine" tähendab?

Comment

nagu näppimine, nt kui öeldakse ära nibi kõike siis see tähendab et ära näpi kõike

Comment

Lihtsalt heli läbi raadio saab lasta.Kas tahad autos kuulata või toas?Kui toas,siis otsi mõni suurem raadio.

Comment

autos ikka,aga räägid äkki lähemalt kuidas seda heli läbi raadio saab lasta ja kas siis käib ka see "nibimine" läbi raadio w???

Comment

Lihtsalt heli läbi raadio saab lasta.
                    Et paned mingi lääne CD maki kuskile istme alla ja lased muusika läbi 01 raadio?Mis mõte sellel asjal on?CD makki sedasi sealt ikkagi juhtida ei saa.

Comment

asi on lihtsalt originaalsuses,ja ega ma ei pane kindlalt sinna CD või kassetimänijat,
                      vb panen lihtsalt raadio

Comment

Siis sa jäta see originaal raadio omale kohale,muusikat aga teeb mingi teine raadio/makk/cd,mis on kuskil peidus.Ma saan sinu soovi mõttest aru küll,aga selline ümberehitus (originaal raadio juhib midagi muud) tähendab sisuliselt seda,et originaalist jääb järgi ainult korpus koos nuppudega,kusjuures teise maki sisu sinna ka eriti ümber tõstma ei mahu,sinna originaali peaks tooma teise maki juhtimise.....mõttetult keeruliseks läheb see asi.

Comment

Pane siis juba 01e raadio täies hiilguses tööle. Kui klassikaline 01 raadio (Ungari Videoton), siis FMi seal jah paraku pole. Teise raadio helitugevust lihtne 01st reguleerida - lihtsalt kasutad 01 (suht saasta) helivõimendit, aga jaamade häälestamine ja muu "nibimine" üpris keerukas.

Ints jõudis ette...

Comment

Kui tegelikult mängival raaadiol on pult olemas/võimalus, siis tuleks vana raadio sisse selle immiteerimisvõimalus teha. Nuppudele taha näiteks hiire pöördandurid jms +mikrokontroller.
                            Vähemalt helitugevust kruttida ja jaamu otsida nii Sa saaksid
                            Paned veel sammootori skaalamehaanikat liigutama....jne..
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

oeh...asi läheb ära väga keeruliseks,teises foorumis öeldi mulle et kui tahad mingit CD mängijat vms. siis pead mingi juhtme tinutama mingile trükiplaadile(ma ei tea mis on on üldse) enne mingit võimendust,aga mina kah ei tea täpselt,suht võhik raadioalal

Comment

Working...
                              X