aga kust ma otsima peaks,ja teiseks ma sain juba natuke aru kaa.ainult küsimus on on et mis see takistuskeha on ja siis lihtsalt ühendan sinna massi ja teise jätan lihtsalt õhku rippuma w? ja kui nii siis kumba ma pean näpuga puutuma,kas seda klemmi mis on selle pote küljes või seda juhtme otsa mis vabalt ripub :unsure: :huh:
Teade
Collapse
No announcement yet.
vene raadiod???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hehe,avastisingi et raadio ei töta üldse,siis nägin et üks jpp on kadund :blink: ,mul oli ta olemas aga ära on kadund ja nüüd siis asi nii
aga mul tuli veel üks mõte,et kasutan ainult hääle nuppu,ülejäänud raadio jätan üldse mängust välja(too lihtsalt korpuseks lülitile)ja kõik juhtmed ühendan selle lülitiga ja muud juhtmed lõikan ära
ega muud selle raadioga vist teha pole :unsure:
Comment
-
Oehhh.Ma näen,et sul on küll suur tahtmine,aga teadmisi ei ole üldse.Tõenäoliselt sa ei saa seda nuppu niimoodi kasutada kui samõtled.Esiteks ei ole kindel,et see 01 raadio potekas on sama takistuse ja parameetritega,kui juurde lisataval cd mängijal.Teiseks tekivad sellise pika juhtme vedamise korral tõenäoliselt suured häired helisse.Vana helitehnika remont Pärnus
Comment
-
jäta see heliregulaator rahule ja lähene asjale teisest küljest.raadio tee ilusasti tühjaks jäta alles ainult välimus.seejärel tee sinna karpi mingi stereo(aga veel parem nelja kanaliga võimendi)seejärel valid sobiva heliregulaatori,häälestuse asemel paned balansi(ja kui vaja esi- ja tagakanali)regulaatori.ja saad sellise aparaadi mida kõik sõbrad tuttavad kadestama hakkavad.
Comment
-
esiteks kuidas ma selle stereo sinna topin,too karp nii väike ju,ja teiseks mul pole stereodki
aks ma jh ikka stereo muretsen endale,ml tegelt on üks kenwoodi CD mängija,asi lihtsalt selles et ei tööta,ja ei tahaks nii ära ka lõhkuda,tuleb mingi teine vanem raadio sisse toppida,mida kinldasti on aga ikkagi kuidas too sinna mahtuma peaks:unsure: ???
ja tahtmist on jah kõvasti aga see on kah tõsi et teadmisi pole,aga see foorum ongi selleks et saada targemaks,mitte pika ninaga jääda(ma arvan),ja eks vigadest õpib,kui esimene kord ei tule välja siis äkki teine kord juba tuleb:P
Comment
-
kaku venekas maha pane uus sisseEesti Streetrace Foorum
http://www.vahtraleht.org
Minu projektid
www.zone.ee/SoundTuning/
Kõik algajad ja edasi jõunud DJ ja ise muusika valmistajad võtke ühendust! (Aitame reklaamide teie muusikat)
Comment
-
kaku venekas maha pane uus sisse) omale kohale ja kinda laekasse pani siis tänapäevase maki.Originaalraadio jäi sinna lihtsalt disaini elemendiks.
Vana helitehnika remont Pärnus
Comment
-
eks kõik elektroonikahuvilised on millestki alustanud. mina näiteks alustasin vilkuva tulukese skeemist kahe transistoriga. veel enne oli vist mingite vanade trükkplaatide lammutamine, juppide saamiseks ja jootekolvi käsitsemise õppimiseks.
Tänapäeval peaks lihtsam olema. Ostad mingi kokkupandud konstruktori (trükkplaadi montaaž tehtud) ja püüad selle õigesti mingisse seadmesse ühendada.
Näiteks sobitad sinnasamasse vene autoraadio korpusesse ühe väikese võimendi, kasvõi mono. Ja teed sellele pleieri või mp3-pulga või misiganes välisseadme jaoks sisendi.
Täpsemalt ei oska soovitada, aga poest peaks selliseid valmisvõimendeid olema saada küll, koos skeemiga, kuidas ühendada sisend/väljund/toide. Vähemalt kunagi oli neid müügis küll, nii mono kui stereovõimendeid, näiteks TDA2003 või TDA 2005 baasil. Hind max ca 150kr.
Keegi ehk oskab täpsemalt öelda, mida oleks ca 100kr eest saada valmismonteerituna. Või vaata ringi skeemi- või võimendifoorumis.
Esimese asjana kohe trükkplaadimontaaži üksikdetailidest ei soovitaks, see võta järgmisena ette.
Comment
-
Originally posted by Ints@Mar 1 2006, 00:07
.Üks minu tuttav lahendas oma vana Volga puhul asja selliselt,et jättis originaalraadio (lampidega,muide!) omale kohale ja kinda laekasse pani siis tänapäevase maki.Originaalraadio jäi sinna lihtsalt disaini elemendiks.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by maxx91@Feb 28 2006, 23:58
kaku venekas maha pane uus sissepäris korralik teine aga häälenupp teeb nalja,vahepeal kui keerad kõvemaks siis kaob üldse hääl ära ja üldse kui näpid siis hääl teeb väga imelikka asju :lol:
Comment
-
siis oleks veel üks küsimus kuna siin juba selline vene värgi teema on,et kuidas oleks võimalik ühendada vene võimendi arvutile,endal on üks ide et nagu mulle õpetati kuidas saab ise teha nagu automakile teha sisendit,et nagu üks helipea,sellele paned juhtmed ja siis ühes otsas on see helipea ja teise otsa siis see otsik mis pannakse pleyeritele ja mp3'dele jne,siis kinnitad selle helipea mingi kruvi või liimiga sinna kassetikülge nii et seal kus tavalisel makilgi,siis topid kasseti makki ja siis selle mp3'e pealt tuleb heli helipead mööda kassetile ja siis automakk loeb kassetipealt ja ongi sisend.(sellega kaasneb küssa et kuidas need helipead sinna kõrvuti mahuvad??)
aga äkki on kellelgi midagi paremat pakkuda
Comment
Comment